My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, January 15, 2010

Bang, ko buat apa tuhh??

Petang tadik masa aku tengah naik tangga nak ke train, tetibe aku ternampak sorang brother nih macammmm...macam apa ek?

macam dok pandang2 aku sambil pegang sesuatu...tengok tengok ada air wehhhhh...air apa tue??hahahahaha

huishhh!memang terkejut beruk tul la aku...benda tuh pun aku nampakkk...punyala aku ngong sampai senget2 nak intai brother tuh punya pasal...

ko tahu tak, aku rasa brother tuh staff train tue jugak la...sebab dia pakai baju uniform yang staff2 train tue selalu pakaiiii...

giler betul la ko bang oiiii...aku pandang la jugak sekeliling...ada ke pompuan2 seksi...nan adoooo...hurmmm musykil tol la aku...

haaa masa aku senget2 kepala nak tengok muka brother tuh, tahu la pulak ko sorok2 muka ko dari tiang...tapi tangan ko still dok pegang benda tuh...

eeeee, bodoh tol la ko bang oiiii...geli gila akuuuuuuuuuuuuu!!

apa yang membuatkan ko nak buat kat situ??tak pahammmmmmmmmmmmmmmmm!!


3 comments:

cintaqaseh said...

iissssshhhh....sungguh tidak senonoh abang itu...

T.u.Y.a said...

!@@#$%^&*(@#$%^&*..WTF!!!
bangangnye jadik lelaki cm tu..x de kesedaran sivik..
meh sini,aku sekolahkan..hehehehhe

kojah said...

dear cintaqaseh,
mmg tak senonoh sungguh la...pastu tahu plak nak cover muka...yerkssssss!!

dear tuya,
mmg ponnnn!eee, dah sangap sgt kottt...giler betul lah!

Page number