My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, January 05, 2010

Wedding di Kuantan...

inilah sebenarnya tujuan ke kuantan punnnn...


huiii, memang sesat barat la kitaorang nak carik dewan nih...ate map dia kemain terbalik sini sana...macam yang nak datang wedding umah ko nih orang orang area kuantan sajork...

patutnya mrsm kuantan ngan jpj kot tak silap aku jaraknya jauh jugak...nih dalam map ko buat dok sebelah menyebelah...

adoyaiii, ponin den nak baca map yooo...


bertema kan pink nyahhhh...memang la aku suka pinkk tapiiiii...

ntah...tapi apa ntah...lalalala


first tyme jugak bagi aku attending pinks wedding...

errr, tapi aku rasa aku kawen nanti takmo buat kaler pink ahh...aku nak buat kaler lain...hahahaha

over noks dah pikir hal kawen =D


first tyme jugak aku merasa telur iniii...

kojah: Dah, nih telur apa?
cousin: telur pindang la...tak penah makan ke?

kojah: tak penah la...

cousin: dia banyak kat area johor...sedap tau...try lah makan...


hurmmm rasa dia buleh la tahannn...rasa macam herba herba ckit kotttt...


datang jejauh hanya telur pindang yang ku kendong...hiks

haaa siap ngan pembawa telur pun sarung pink yeee...cantik meletops nyahhh...bia orang tak tengok pengantin tapi tengok dorang...apakah?muahahahahaha

okkk, selamat pengantin baru kepada pasangan pengantin...moga2 bahagia hingga ke akhir hayat...aminnn


5 comments:

JIVEBUMZ said...

mana gambo pengantinnye?

sueanne said...

mmg ler map gitu dikks oiii..klu buat2x betul2x mau bergulung2x map die nanti..muahahaha..

pink tue + putih cam tak menyerlah lak..cam suram je..hehehe

kojah said...

dear jivebumz,
sbb pengantin bkn kwn sy so mls nk amik gamborrr...huhu

dear sueanne,
bukan kak...dia ada bangunan lain gak tp di buat tuh dok sebelah menyebelah...simpang pun dok tang lain...mmg penin boliau betul lah...huhu
a'ah, pink tak cantik kak kannnn...

[z@ck] said...

telur pindang tu mende weyh..?

kojah said...

zack, dia cmpur ngan herba herba ckit kot klu xsilap...kt johor pemes la telur pindang nih...rasa dia pn lain mcm ckit...bg aku baik telur biasa sbb aku tak penah mkn telur nie kottt

Page number