My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Saturday, January 02, 2010

Bila diriku diperlukan...

melangkah la aku ke midvalley tanpa banyak bicara...heyyy, excited nak kuar dengan kawan dengan excited nak kuar dengan cousin lain tawwww!

agak agak apa yang lainnya??hahahahaha

meh meh aku list kan salah satunya...kawan suka mengadu dombaa!!eeee, benci gila ngan perangai macam tuh!!lagik lagik bila ko camtuh pastu ko buat buat macam tak ada apa yang berlaku...aiyakkkkkkkkkk!!ingat mata n telinga aku butakah???


shop untill u drop...

drop sebab tak dok pitih =P kan best kalau shopping tanpa memikirkan kehabisan wang...maknanya selagi ko shopping semakin bertambah tambah duwet kooo...hahahaha


errr...nasik apa nie Dah??memang sangat sangat sedappp...kat kopitiam paktam di sungai buloh sanaaaa...


tak cukup ngan nasik, telur pun adooo...hurm untuk menambahkn semula apa yang telah di dropkan tadik...buleh cenggitu? =P

ehhh, aku memang penggemar telur separuh masak la...bagi aku syOrga ok bila dapat makan telur tuhh...nyummy!!

ada sesape lagi yang suka tak?jarang aku dengar orang suka telur separuh masak nihhh...


4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

klu mcm tu ko ken ade doraemon bru wet x abis !

kojah said...

hahahaha =D

catz said...

akak sgt sukaaaaaaaaaaaa telur separuh masak..buh kicap manisss...syorgaaaaa

kojah said...

gimme five sis!cayalahhhh =)

Page number