My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, January 13, 2010

Home sweet home japppp...

Pas klas tadikkk, tros rush balik umahhh...tapi nak kata rush tue tak rush sangat kottt...ate aku singgah putrajaya jap...jumpa ngan sorang blogger nieee...first tyme gak aku jumpa...lagipun dia dah nak fly g oversea dah wehhh...wuaaaaaaaaa, acik jealous noks!

Jap je la kottt aku merasa kenderaan bertayar kat kl nihhh...arini aku balik pun sebab nak anta kenderaan tuuuuu...wuaaaa, bila nak ada kenderaan sendiri nih??

Haaa, minggu nie bukan minggu suai kenal seperti yang ku jangka...ari isnin yang aku tak datang class tuh dah belajar 2 chapter wokeyy!hah 2 chapter??dah la sem nih subjek2 aku amik semua tough2...engineering science, material engineering, metrology workshop, blablabla...adoyaiiiii!!

Dah dah...aku rasa macam rajin nak upload pictures sandakannn...upload je kayyy...ntah bila nak publish pun tatau...kalau rajin malam nie okey ;)


7 comments:

lily lotus said...

mana pic dating dgn blogger kat putrajaya tu. hehe..upload cepat

eya said...

uplod cecepat sket kojah..

[z@ck] said...

haa...upload..cepat..posisi yg cun untuk dua2 orang ok..
haahaa

atty's said...

jumpa sapa lah tu ..kojah ..
tak sabau nak tgk gambar sandakan tu ..

rasp said...

pics gi dating pun tarak ke sis...
cepat2 lah buat n3 sandakan...
tingin nak tgk tempat tu...

Eyriqazz said...

good luck..zaman blajar mmg best..

Ada Apa Dengan Melromeo

kojah said...

dear lily,
nk upload kak laptop plak wat hal...grrrr

dear eya,
hihi salahkan laptop nih kak...huhu

dear zack,
laptop aku problem weh...benci tahap rimau betol lah!

dear atty,
hihihi tunggu ye kak...

dear rasp,
dh buat kak tp laptop selalu hang...nk publish pun susah...gggrrr

dear eyriqazz,
a'ah mmg best bro...

Page number