My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, January 03, 2010

Pulau Pangkor part 3...

di sinilah hotel hotel yang berharga ratusan hingga ribuan ringgit ituuuuu...


padanla aku agak terkejut beruk gak la bila terdengar ada artis yang nak berhoneymoon di pulau pangkor...dalam pale otak aku nih puas dok pikir 'ada apaaa la kat pangkor tuh'...hihihi

mana tahu dorang menginap kat hotel hotel cenggini...meletOpss nyahhh!


yang nie pulak paling murah 800 hengget semalaman...tapi awasss!kalau ko bawak anak jangan harap ko dibenarkan tido kat cni...hotel dalam air nih khusus untuk couple sajork...

melainkan bilik hotel kat atas nun bulehhh la...


alangkah bahagianya dapat bersuamikan hartawan...muahahahaha tapiii kaya duwet buleh laaa...kaya kasih sayang dapat kah??


dah puas mandi, jom makannnnnnn!!

licin beb...sapoo la yang makan tuhhh...lalalala ehhh, ikan yang kita makan kalau kita dok dekat ngan pantai memang sedap kan...mayb sebab masih lagik fresh kottt...

krunk krank aku makan ikan kerisi...sedappppppppp~


ambik jangan tak ambik anak anakkk...

nak balik tengok bil masing masing terbuntang bijik mata...hahahahaha


hasil tangkapan photographer kecik kami yang bertauliah...

hoiii, apesal perot aku nampak macam orang preggie 2 bulan tuhhh??owh, salahkan ikan kerisi tueee yerk =P


itu photographer kecik...yang berbaju merah itu ;)


sudahhh...balik hotel mandi tukar baju segala...pukul 3 bersiap untuk berjalan jalan mengelilingi pulau pangkorrrr...

yippiee!!

photographer kecik yang tengah mengasah bakat...

'please don't disturb meeee'...


yang nih tak payah nak diasahkan lagikkk...cuma perlu asahkan bakat pOsing ajeee =P


ok, semua dah wangiii...jom gerakkkkkk!!

eh jappp, perfume lupe pakai T_T


5 comments:

rasp said...

ngeri gak beb nak tido kat hotel atas laut tu...
dibuatnya malam tu hujan lebat bagai..
laut bergelora eeeeeee hahahahha
gelihati tgk photog kecil tu...
sampai lampu pun dia snap ek :)

Uncle Lee said...

Hello Kojah, happy new year to you and all the very best of 2010.
Wow! Pulau Pangkor. The last time I was there was wayyyyyy back in early '80s. Love the boat ride there as well having fresh seafood.

I enjoyed looking at the beautiful pics here. Very nice.
I guess the Island has changed a lot by now.

I noticed you a student?
Study hard Kojah, the world is waiting for your footprints. Exceed yours and everyone's expectations.

May the wind always be at your back, and the sun upon your face, and the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars.

Wishing you all the very best, keep a song in your heart and have a great New Year. Best regards, Lee.

cik EPAL said...

saya pernah pergi siniiii...

hee...klik iklan digi and drumstick :)

kojah said...

dear rasp,
klu tiba2 tsunamai camne kan kak?eee, takuttt

dear uncle lee,
yup, i'm still student...thanx 4 ur advise n please pray for my success too...btw, epi new year too bro...

dear cik epal,
pg pangkor ke hotel mahal tuh??thanx yeee =)

ChiLaBaey's said...

Tempat yang sangat2 best untuk honeymoon kat situ sebenarnye.... Nama tempat tu Pangkor Laut.... Chalet yang satu tu kepunyaan Tun Mahathir setiap kali dia datang.... Saya dah masuk ke kdalam kawasan tersebut... Kalau tak bawak duit lebih pasti kelaparan, sebab utk lunch sahaja paling kurang RM60-100 satu hidangan.... Tapi memang best.... terlampau privacy.... Tu belum sewa rumah satu ekar seorang tu.... harga USD2000-5000 (USD tau bukan RM) semalam.... ambik engko.... murah sesangat....

Page number