My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, January 26, 2010

Thanx kakDee...

salah satu advantage berblogging adalah kita mendapat ramai kenkawannnn...

yelaaaa, tak kan ko nak berkawan dalam kolompok ko sajork...tak best la wehhh...lagik2 bila ko berkawan ngan orang yang lagik matured dari ko, memacam ilmu ko buleh kutip...

mOtip?hikhikhik


kojah: kak, jom lunch sama2...
kakdee: jommmm

tapi last2 aku sorang jerk yang lunch, akak nih hanya memerhati sajeee...lalalala

owh gambar makanan tak payah la aku taruk...kang ada pulak yang terliur nanti...opsss!ke malas nak snap gambar?hakhakhak


lepas lunch, kakdee ajak g niichi...aku follow jerk...lagipun aku tak ada program apa2 lepas tue...

hurmmm ada la jugak aku berkenan ngan selai baju nih...tapi bila pikir keadaan ekonomi aku sekarang yang semakin meleset, tinggal angan2 je lahhh...

ehhh, ke ada yang nak belanja kojah sempena besday kojah yang coming soon ini?muahahahaha

btw, thanx ye kak bagi fridge magnet itu...pasni nak merasa kek buatan akak pulak...larikkkkkkkkkkkkkks =P


9 comments:

*ayu the sun* said...

hamboi.. tak ajak pun!
majuk la.
hahahha..


Click ME!

kojah said...

hihi kakkkk, janganla majok...pasni sy ajak akak pulak ye...kita gather ramai2 =)

eya said...

kojah,kak dee pandai wat kek ek

[z@ck] said...

bila nak ajak aku makan plak ?
>_<

kojah said...

dear eya,
pandaiiiiii =) eh, btl x kakdee??

dear zack,
bleh2...saat ko nak fly nnti...roger ah aku...klu xroger tak dapekkk la...

atty's said...

kita bila lak nak jumpa kojah..ekekeke ..

Dee said...

kojah..pandai2 je ko..akak buat kek penyek leh ar bg ko..hahaha..

thx teman gi jln2 kt nichii n jumpa akak, n bg hadiah n bg fm..hehehe..

rasp said...

amvoi gi dating dgn sis dee je ek...
dgn ahkak tak sudi ke....

kojah said...

dear atty,
bleh jer kak...skang awal2 sem nie bleh la...lmbt2 nnti tkt busy

dear dee,
kek penyek?xpe lah kak jnji sedap...haha
oraitt, thanx kt akak juge...

dear rasp,
sudiiiii kak...ada masa nnti kita dating ramai2 erk...

Page number