My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, January 01, 2010

Roh rajin...

Huiii, bukan senang nak datang roh rajin aku nih...kalau ada pun masa aku cuti2 semester...kalau waktu aku balik umah on weekend, kim salammmm...hoho

mayb akan betul betul rajin bila aku dah kawen sok sokkk =D


kan aku jadik bibik...harus la sediakan makanan untuk orang berpantang...senang sap sap soii jerk sediakan makanan untuk orang berpantang nihh...ko tumbuk halia ngan garam ckit letak kat ikan pastu masuk dalam aluminium foil then letak molek molek dalam kuali...

siapppp...tapi janganla lama pulak ko letak dalam kuali tuh...kang kunyit tue masak sangat tak sedap pulakkk...ecehhh, macam pro lak aku nih...hahahaha

nih ikan selar yeee...ikan kembung tidak digalakkan untuk ibu ibu berpantang...ehhh, betol tak u ols??


dah alang alang rajin, aku masak sekali ikan asam pedas...tapi tak menjadi laaa...macam ada sesuatu yang kurenggggg...

takpe takpee kojah, teroskan berusaha...hahaa


jiran tetangga yang sudi berkunjung ke rumahku...best kan sekali sekala layan berborak ngan bebudak kecik nih...budak budak sekarang dah pandai bercakappp...lagik lagikk kalau ko tanya pape, dari A sampai Z dorang bercerita...tulus mulus ikhlas pulak tuhh...hihihihi

kebetulan pulakk adik dorang sebaya ngan anak buah aku...anak buah aku lahir 24 november, adik dorang 24 october...


10 comments:

Zarpeno said...

masa aku pantang, smua ikan aku makan jah! heheheh

24/10 samo dgn den tuh.

[z@ck] said...

ko at least try gak masak..
ak..haroomm..
ahahaha

kojah said...

dear zarpeno,
hurmm abislah hang nnti xsampai tua dh sakit2...hahaha owh hang 24/10?hang besday la nooo

dear zack,
hihihi xpe2...mana tau nnti ko lagikk rajin dr aku...

cik EPAL said...

ikan goreng best :)

Sharinginfoz said...

Ms. Kojah, sorry pasal survey on nuffnang... actually dah keluar lama dah... check it out....

Boleh Buat Duit Ke Ngan Nuffnang?

DrSam said...

bagus memulakan tahun baru dengan roh yang rajin sebegini.

Zarpeno said...

kojah ;

sudah boh ads kat bwh post.wawawaa

tengs Kojah!!~ tengs Zack!!

sueanne said...

rajinnye masakkk..bgus2x..

Uruchimaru @ kf said...

bab siang ikan ni kf dh khatam hee =)

kojah said...

dear cik epal,
tq sudi terjah blog kojah...hurm klu sedia terhidang lg best kan...

dear sharinginfoz,
oraittt thanx bro...

dear DrSam,
hihihi =)

dear zarpeno,
ok, bagusss...ingtkn xletak lg...welcome

dear sueanne,
sekali skala kak...hihihi

dear kf,
wahhh bagus baguss!!

Page number