My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, January 04, 2010

Attending 'x' wedding...

adoyaiii...punya banyak entries dok dalam draft tapi nak menaip tuh yang malas...eh bukan malas...tapi tak dok masa kottt...heh!

ceaaa, macam orang keje lak =D


bukan x bf aku yeeee...ate aku ngan semua x bf aku dah lost contact...nak contact hape nya kalau ending nya adalah gaduh ending...hahahaha


haa korang lak camne??still contact lagik ngan xbf or xgf korang??bagi aku ada la pro n cons nyaaa...kalau contact pun atleast buleh hye hye lagikkk tapi kalau dah tak kawan tuh, bye byeeeee je lahhhh...

to couple of pengantin, selamat pengantin baru n semoga kekal ke akhir hayat...dan jugeee untuk yang berbaju merah itu, sabarrr yerk...pasti ada jodohmu!~


5 comments:

Dee said...

baik camana pun ngan ex..xkan ku pegi majlis perkahwinan depa..eh2..adalah sekali..hehehe..

iedaLUVsham said...

kalo aku takmo le jah weh, mcm cari naas je tuh! hehehhe!!!

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS SCHEDULE!!!

9 JAN 2010 : PERSONAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM150/PAX

15 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K.TRGGANU. RM250/PAX

16 JAN 2010: PERSONAL MAKEUP CLASS @ K. BHARU KELANTAN. RM250/PAX

23 & 24 JAN 2010: BRIDAL MAKEUP CLASS @ SHAH ALAM. RM500/PAX (2 DAYS CLASS. INCL 2 HAIR & SHAWL STYLING)

BOOK NOW. LIMITED SEATS!!

CALL/SMS 0162128740 (EYRA)
WWW.EYRARIZAL.COM
WWW.LOVESAYSIYALL.BLOGSPOT.COM
FB: EYRA RIZAL/EYRA RIZAL TOUCH

rasp said...

ermmmmm ada yg still contact and ada yg terus menerus putus!!!
wah..bunyik cam ramai je kan muahahahaha

kojah said...

dear dee,
hihi sy mmg xkn pg punya...cnfirm!

dear ieda,
hihihi baik xpyh g kan kak =)

dear love says it all,
oraittt thanx

dear rasp,
haha lawak ah akak nie...

Page number