My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, January 07, 2010

Heading to SANDAKAN!!

wahhh gambar mau top2 ajeee...ini kat Bali yerk...

percutian ke sandakan ini lah merupakan percutian yang sebenar benarnya...mOtip sebenar? sebab dah lama dirancang u olsss...hiks

ticket ke sandakan nie last year kami dah bookinggg...masa tuh pulak aku ngah busy2 buat initery plan ke sabah tuh, tetibe dapat call:

girl: jah, nak g sandakan tak?ticket harga RM**...
kojah: bila??

girl: 7hb 1...jomlaaaa...

kojah: ehh amik la tarikh lain...masa tue jah dah start class kot...
girl: alaaa, mula2 sem mana blaja lagikk...kalau dh start, ponteng la...kalau amik tarikh lain, ticket mahal la...tarikh tuh je murahh...

kojah: yelaaa, amik jerk...

girl: ok, babai...


dah nama g ngan pompuan, tak payah nak mintak permission bagai...huhuhu ehhhh, kena mintak permission jugak cuma yang ni parents aku dah kenal sangat sangattt...

tips to yerrr...jangan sesekali hilangkan kepercayaan your parents...muahahahahaha wahhh tetibe =D

boboiiii...flight aku pagi2 buta nih...standard la kan kalau mau ticket murah...flight awal2 pagi balik pulak lewat2 malam...hohoho dah tak sabar nie nak jumpa monyet biasa n monyet hidung besarrrr...hahahaha doakan aku selamat pergi dan pulang yeee ;)


dah sah sah aku balik nanti flight aku delay...terima sajork...kata ticket murahhhh...huhu

*saat ini aku di udara...


11 comments:

rasp said...

enjoy ur trip & take care :D

Eazy Izzuddin said...

selamat ke sana..
=D

Dee said...

bestnya..jgn lupa fm akak..hehehe..

Uruchimaru @ kf said...

travel sajo kamu ek!

zamdotcom said...

selamat pergi dan selamat kembali ya kojah ^^
jangan lupa kalo sampai disana nanti tolong belikan air barli ais 2..

p/s: teringinnya nk pegi barli..fulus oh fulus

green apple said...

sangat sopan gamba Bali itu.

Akak dulu pegi Bali tak tau nak hala kamera kat mana kalau kat beach. manjang je mat saleh tayang tetek.

Pocket said...

waaahhh!!
nak buah tangan dari sandakan!!
(Buah tangan disini bermaksud gambar!! manyak manyak gambar :D)

besh kan air asia...
membuatkan kita buleh fly ngan murah sikit, cuma kena bawak bekal:)

atty's said...

happy holiday kojah ..takecare..

lily lotus said...

a good start for a new sem..enjoy!

[z@ck] said...

jauh berjalan..luas pemandangan..
hehehe

kojah said...

dear rasp,
oriteee thanx kak =)

dear eazy,
ok thanx

dear dee,
ok kak...oh kak, fm kt sana mahal gilosss

dear kf,
hihi dh hobby

dear zamdotcom,
nape air barli 2 bro?adakah adiah itu?muahahahaha

dear green apple,
hahahaha lawak ah akak nih...bukan takat bali, sandakan pn byk tayang tetek...haha

dear pocket,
byk gmbr itu pasti bro tp ntah bila nk update ntah...btw, airasia buleh menerbangkan ku...

dear atty,
oritee thanx kak

dear lily,
hihihi org new sem start nk blaja kan kak...

dear zack,
betulll...eh, bg address kamu...

Page number