My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, January 21, 2010

How's your blog...make more money??

tadik class professional communication 2 aku datang tepat2 on tyme iaitu kol 11.30...haaa pelajar terbaik sungguh...hahahaha

dah kata datang on tyme, seat pun dah penuh...dok je lah depan...apa salahnya kan...kata nak dapat A...lalalala

tengah2 aku khusyuk belajar dengan penuh konsentrasi tetibe:

miss cheah: how's your blog?make more money?
kojah: errrr (blur kejappp!) yes yes...(still blur)

mentang2 speech aku last sem pasal blog, teros madam ingatttt...malu i miss...hahahaha

takpe2 miss, saya dah glamour nanti saya buat sharing ngan miss yer...tapi sem nih miss kena bagi A lagik kat saya la...can arrr??can la misssssss ;) ;) ;) ;)

alahhh miss...i addicted with blog pun bukan sebab money tapi sebab interested to writting...wuaaa can accept my reason miss?hikhikhik

owhhhh semalam ada kawan aku lagik sorang tanya camne nak buat blog...meh aku ajar meh...tapi dah top2 nanti jangan lupe promote aku...hahahaha aku dulu pun ada cikgu yang ajar tauuuu...terima kasih cikgu ecah...muahsssssss =)


6 comments:

Pocket said...

cynical people always asked me the same question. (Not to say MissCheah is cynical or anything)

so? a milionaire yet?
how's the blog? checkout ?

and when we show them bout people who managed to buy something wit the money,

'alaaaa.. tujuh tahun baru 100 hinggit, tak payah la pocket'
'so bila nak jutawan tuu?'

adehlaaaaa...
but since we luv writin,
(Just like what u said)
the money was never a target,
its just a bonus...

the writin n interaction however...
was what we crave for :D

cik kojah pun nanti dah glam, jgn la luper kiter yer :D

bvlgarigirl @ Arianna said...

kojah, so sorry ye about miss your message kat FB.
tapi saya tumpang seronok tengok entry awak. sekarang awak pula yang jadi tempat rujukan saya.
=)

Dee said...

same opinion ngan pocket..it's not bcoz of money it's because the interest in writing..itu je..

rasp said...

cik kojah make money nanti,
jgn lupa blanja ahkak ya hahahahaha
the passion of writing and the opportunity of making new friends is the attraction of most bloggers including me, myself & i too :D

imahgiro said...

akak pon dok refer blog kojah jugak.. best yer tgk kojah dok p jalan2

kojah said...

dear pocket,
betul2 bro tapi mcm tipulah pulak klu ckp money pun xamik kira...tetap amik kira gak tau...ahaksss

dear arianna,
orite it's ok cuma ms msg kt fb tuh tertunggu2 gak reply dari kamu...btw, happy reading my stories yaa ;)

dear dee,
that's correct sis =)

dear rasp,
buleh kak tp kne tunggu duwet ribu riban dulu...betul gak kak, dapt making new friends...

dear imahgiro,
thanx kak...selagi muda nie kak...hihihi

Page number