My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, January 06, 2010

Nyum nyum (*>*)

entry aku arini adalah cuti cuti malaysia...mOtip?malas la tuh wehhh...

hahahahaha


nie masa aku ngan makcik aku sefamily benti makan kat mana ntah...acik lupo nyahhh...acik tau makan sajork =P

air biru, air kuning anddd milo taburkuuu!sedapppp...korang dah try??koyuki, nape kamu tak buleh minum milo yerk??


yang pasti ini bukan lamb chop...

ohhh, aku lebih prefer lamb chop dari lelain chop...


keow teoy aku yang hanya indah pada mata...

aku sebenarnya nak gak order chop2 tuh tapiii i malu tauuuu...hahahaha benda tuh kan mahal...kalau ngan parents aku buleh laaa...kalau ngan orang lain automatik aku order murah2 sajork...hihihi

Dahhhhhhh, hang diam2 sudeyyyyy!~


mango ice cream kot...layannnnnn!sedap hingga menjilat jari...

okkkk, aku dah terbayang2 kinabatangan river dah nihhhh...lalalalala


8 comments:

syafawani said...

yummy!

ChiLaBaey's said...

Memang puas hati kalau macam ni.... ummm sedap tuh.... kat mana tadi tempatnye....???

cik EPAL said...

terliur tengok makanan :D

cik EPAL said...

terliur tengok makanan :D

cik EPAL said...

terliur tengok makanan :D

kojah said...

dear syafawani,
hihihi

dear ChiLaBaey's,
dkt area selayang bro...

dear cik epal,
g la terjahhh dear...hihihi

rasp said...

yummylicious....
paling tak tahan tengok itu manggo!!

kojah said...

dear rasp,
hihi mmg sedappp kak =)

Page number