My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, January 05, 2010

Kuantan, here we cOme!!

1 week pas balik pangkor, aku g kuantan pulakkk...also with the same people...hiks

alahhh, sebenarnya to attend the wedding...bukan pergi berhuwa huwa punnnn...


vistana kuantan for 2 days and 1 nite...


still ramai jugakkk orang...againnn kata cuti sekolah...


mOtip bergambar kat sini?tuh ha dia nampak pool kat belakang tuh...tapi sian dia tak dapat mandi...

penggemar pool: ramainya orang mandi kakak jah...adik nak mandi la...
kojah: g la mandi...kakak jah bagi...hahahaha


tapi omak eh tak bagiii...so tak dapekkkk la jawabnya...hoho


lift pOrt kami...

huiii, peramah yang amat bell boy tuh...


tOilet yang cantikks...bayar pun mau cantiks =D


model katil...even nampak biasa biasa saje kuantan nih, tapi semua hotel fully booked kotttt...sib baik cousin aku dah booking awal awal...


tuh ha ko nampak tak sampai 5 bijik bantal dia bagikkk...aku rasa first tyme kot hotel yang aku jumpa teros bagi 5 bijik bantal...kalau tak, ko kena call room service mintak extra takpun dia simpan dalam lemari bilik ko incase ko nak lebih...

haaa kan senang bagi bebanyak terossss...


upss!baru aku nampak ada spender...hahahaha bukan spender aku tauuu!

spongebob oh spongebob...aku yang baru berjinak jinak baru mengenalinya...apakah?hahahaha


pool view dari bilik...


'kan best kalau dapat mandi kat gambang waterpark'...

haaa korang dah g gambang waterpark??nampak macam best kannnn...

takpeee, next tyme kojah...hui banyak nor next tyme ko kojah oittttt!


security yang kadang kadang menyusahkan...

yes sometimes untuk keselamatan tapi kena la bersesuaian kottt...dah la ko bagi 1 kad sajork untuk access bilik ko, bistu kalau ahli2 bilik tue yang lain nak keluar camne?

nih ha, lift tue memang tak kan bergerak selagi ko tak cucuk kad bilik hotel ko kat lift tueeee...ko nampak tak lubang bawah sekali tu?situ la ko kena cucuk kad tueee...

ate tak kan ko nak bawak kad yang hanya ada 1 jerk kat bilik?kang dok dalam kesunyian dan kepanasan la orang dalam bilik tuh...


pe lagikk, harus la panggil orang dia meh tolong...kalau tolong sorang dua takpa...kalau semua orang mintak tolong??jenuih la pakcik weiiii..


hatiku memanggil manggil nak mandi tapi apakan dayaa...baju tak bawak yeee...aku main bawak baju kenduri sajork...kang aku terjun ngan baju nih ada pulak orang yang terkebil kebil dok tengok...

kalau tengok tang lain takpe, jangan tang tuttttt...hahahahaha =P

ok, daaaaa...jom kita g makan ikan bakarrrrrr!


*4 jan 2010 yang tidak menjadi =(


5 comments:

neezareef said...

ke kuantan kamu ya..

happy new year

iedaLUVsham said...

amboi ko jah jln2 satu dunia, tak ajak aku pon! hehehe!! merata ko merayap ek, beshh!!! :)

Ieza said...

klau la ieza..terjun jer..he..he

Uruchimaru @ kf said...

hye lah kojah xpnat ker ko bejln nie?

kojah said...

dear neezareef,
epi new year too sis =)

dear iedaluvsham,
xsampai dunia lagik kak...baru dekat2 nie jerk...huhu

dear ieza,
malu kakkkk =P

dear kf,
hihihi xpenat sbb dh mmg hobby bro...

Page number