My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 30, 2009

Sorry terpaksa bercuti dari berblogging...

Bukan aku yang nak bercuti tapiii sebab terlampau fedup sangat, ha amikkkkk...teros aku malas nak hadap blog nih...yuhuuuuuu!

fedup bukan ngan sape2 yeee fedup sebab lappy aku kong, nak download microsoft picture manager plak tak bulehhhhh...sebenarnya aku dah jumpa dah microsoft tuh tapi sebab lappy abah aku nih ada security apa ntah, aku nak download memang tak jalan...malas heh aku nak tanya abah aku apa password dia...kang tak pasal pasal abah aku bising, hilanglaaaaaaaa barang2 penting abah tuuuu...siapa nak jawab??

lagipun bagus gak aku bercuti berblogging nih, dapat jugakkk aku luangkan masa hadap family aku lama ckittt...kalau tak, ari2 ngadap lappy sampai tak ingat nak mandi...kol 7,8 malam kot baru nampak wajah bilik air...hahahahaha

tapi bila aku bercuti blog nih, mula la kepala aku ting tong pikir bila nak update entry pangkor, family day mak aku, bercuti ke kuantan dannn next week bercuti lagikkkkk...huhuhu sabaqq no...abang aku dah beli wayar lappy yang baru cuma aku kena tunggu dia balik umah jerk...once dia balik, teros zassss aku update...

pastu akan bermula lah kehidupan aku semula sebagai seorang pelajar...ecehhh!dan abah, jah tak sabar nak tunggu 4 january 2010!!!yabedabeduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!

=)


8 comments:

Uruchimaru @ kf said...

fedup! aiyoh.......okx2 take more time ok kojah !

ps;-feh header cute tue =)

ikiqzana said...

ingat apa la smpi x nk berblog lg.. suspen tul. take time ye kojah.. klu lappy dh ok nnti start balik ye..

atty's said...

alor jah ..jgn lelama tau rehat..

[z@ck] said...

elok la bercuti sekejap..
hehehe..
gonna miss you babeh..
=*

Eyriqazz said...

Slamat bercuti...tenangkan minda...

Great Teacher Onizuka

lily lotus said...

take ur time dear..take care

Zarpeno said...

babai babai

kojah said...

dear kf,
tq...tq jugak sbb header...org yg buatkn haruslah lawa...

dear ikiqzana,
hihi ok kak

dear atty,
kejap je kak

dear zack,
miss u too

dear eyriqazz,
oraittt

dear lily,
thanx kak

dear zarpeno,
babai?mcm suro berhenti blogging jerk bro...hahaha

Page number