My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 10, 2009

Contest Melaram Dengan Handbag...

Terma-terma & Syarat-syarat:

1. Add blog Fiza di bloglist@blogroll dan jadilah Follower - DONE

2. upload banner Contest Melaram Dengan Handbag di sidebar dengan link ke entri http://mrsfiza212.blogspot.com/2009/11/contest-melaram-dengan-handbag.html - DONE

3. Buat entry khas untuk contest ini - DONE

4. upload satu gmbr paling bergaya dengan handbag anda - DONE

* Handbag tak semestinya berjenama tau,w/p beli kt pasar malam, janji bergaya..hehe

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke Fiza - DONE

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang Fiza nk view entry korang. - DONE


auwwww...sangatlah rajin aku nak join contest sekarang...ate tak dok kerojer nak buat kannn...hurmm masa aku busy2 nak study aritue, hati aku mencanak2 gak nak join contest tapii apakah daya...study is my first priority...ewahhhh~

so apa lagikk u ols...yang mana melanguk tak tahu nak buat hape tuh, moh la join contest nih...senang sajork...ko godek je pendrive ko then carik la gambar yang ko rasa paling cun ngah pegang handbag...hahahaha

sile2 ye g terjah ke blog Puan Fiza ini...


melaram kah cenggini?bulehhh la...melaram ala-ala malassss =D

ohhh gambar nie di ambil oleh adik aku yang tersayang masa celebrate besday abah aku baru2 ini...handbag tue pulak dibeli di tutttt...kat mana ek?acik pun lupo nyahhh (buat2 lupe...hahaha) bersama-sama cousin aku yang nak mencarik calon suami...wakakakakaka *larikssssssssss*

ok daaaaaaa...

all da best kojah (*-*)!!~


5 comments:

rasp said...

a'ah kojah...all the best!

DoDu@HaHA said...

selamat berjaya kojah!!!

cik syahira said...

assalamualaikum kojah.

all the best ye.
hihi..

MrS. F!zA said...

wah..susahnya nk cilok gmbr ni..nsb baik boleh..good luck ye :)

kojah said...

dear all,
thanx so much =)

Page number