My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, December 21, 2009

Kembali dari pulau!!

Yeayyyyyyy...dah sampai umah...dalam tengah hari tadik...sampai2 teros kena kopek ikan bilis...apakah??

okkk, nanti ada roh rajin aku update yeee...nak update camno nih??lappy aku buat hal la...abah aku dah bawak balik wayar lappy kat opis dia tapi aku tak bernasib baik pulakkk...wayar tue tak sama ngan wayar lappy aku...sobsobsob!!

so sabaq naaa...

babaiiiii


7 comments:

lily lotus said...

have a good rest yer...

ikiqzana said...

x sabar nk negok n3 dari pulau..

Pocket said...

pulau mana yer agaknyer yg ada ikan bilis,
(Basically mana pulau pun jual kot ikan bilis kan.. oh generalnyer)

atty's said...

nak buek po ikan bils..kalo masak sambal tumis ikan bilis ..pos sini sikit .

rasp said...

tak sabar nak kepo tgk pics u nanti...
ikan bilis????? pangkor ke????
kopek lebih2 skit, post kat i, leh i buat stok kat umah i hehehehehehe....

JIVEBUMZ said...

hoho kita senasib lah pc akak pon problem gak uwuuuu

kojah said...

dear lily,
thanx sis

dear ikiqzana,
hihi sabaq kak

dear pocket,
pulau berhantu...kihkihkih kidding bro

dear atty,
mak nak msk ikan bilis masak sambal petai...

dear rasp,
ahaha a'ah pangkor kak...

dear jivebumz,
wuaaaaaaaa mencik kan kak jadik cmnih...broadband akak dh pakai??

Page number