My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 31, 2009

Family day di A Famosa Resort...

Tak ada tempat lain kalau nak buat family day kan...asyik asyikkk A Famosa...cube buat kat sunway ke, genting ke, baru lah heavennnn...hahahaha

nih kali ke tiga dah aku attend family day kat tempat yang sama...buhsan!


kami yang lengkap package berbaju berseluar bertOpi dan berkasut BIRU...

hurmmm aku nak gak selit2 pakai pink tapi mak aku dah warning awal2 lagikkk...pakai biru ye family day mak esok...mak umah biruuuu...

baikkk mak ;)


bulehhhh la selit beg aku ala-ala pink...hikhikhik


hari keluarga 2009...kan best kalau next year buat kat thailand ke, indonesia ke, barulah aku mimpi2 tak tido malam nak g sanaaaaa...

wuarghhh...nak gak tiru macam family day makcik aku next year g indon...kalau ckit2 bilangan orang buleh la kan nak handle g jejauh...kalau ramai2 camnih hazabbbb...kang ada jerk anak tercicir sana sini...


hahahaha soalan quiz family day yang aku rasa tak masuk dek akal...ke ok kalau bab2 kepochi nih?

contoh soklan: puan kojah binti kajah ialah bini kepada siapa??hahahahaha maknanya ko kena amik tahu la satu opis ko yang besar gedabak alam tuh nama pasangan masing masing...

jenuihhh la weiiiiiiiiii...


kasut yang mengurangkan langkah aku untuk berjalan...

bro: nape melecet gak?kan kasut vincci tuhh...
kojah: vincci kira kasut murah laaa...tuh yang melecet tuh...

ateee aku kena beli kasut rege ratus2 kah??wuaaaaaaa, pokai acik!


suasana family day yang mana games budak budak yang terlampau banyakkkkkkk...orang tua2 seperti aku nih diabaikan...sobsobsob

baik anak anak muda seperti aku nih tak payah datang...bia budak-budak jerk yang datang family day nih...pastuh setiap tahun mesti bagi hadiah kat bebudak yang nak masuk darjah satu tapiii kat muda mudi remaja yang nak masuk universiti tak ada adiah kah???

tak kan budak-budak aje yang nak enjoyyyy...orang besarrr pun nak enjoy dapat adiah jugakkkk...huhuhu hurmmm, sangat sesuatu di situuuu...ajk ajk family day sila amik berat hal-hal seperti iniiii...hahahahaha


kebosanan sehingga terlelap...ikotkan ati aku nak gak aku join tido sama tapiii kan ada pulakkk gambar skodeng aku...kihkihkih

besttt oh angin kat sini...macam angin kat tepi pantaiiii...


adiah cabutan bertuah...iron ladyyyy

frust menonggeng aku tak dapat adiah utama nya...masyukkkk giler wehhh...ada laptop, hp, tv n camera...aku ngan abang aku dah cop adiah memasing kalau dapat...kalau dapat camera n hp bagi kat aku then kalau dapat laptop bagi kat dia...

alih alih, habukkk pun tak dok...hahahaha eh, dapat iron tuh kira ok la tuhhhhh...


nih je la satu satunya games yang aku join...ate satu game nih je pun open kepada semua...yeahhh, akhirnya aku menangggg...dapat num satuuuu...hurreyyyyyy!!

tertunduk tunduk aku menahan gelak...hahahaha


mana tak gelaknya, pengadil dok perli lolipop kat mulut aku...nih semua idea abang aku ler nihhh...

bro: jah, mu biarkan aje lolipop kat mulut mu...sure ada markah lebih...
kojah: okkkk...
bro: mu dok la diam2 laaa...kang putus tisu nihhh...
kojah: yelaaaa...
bro: gie selit tisu kat tetek mu...dah putus dah...
kojah: mu memangggg!macam tak ada tempat lain nak selit...


lastly seekor monkey sebagai penutup entry...

yippieeeeeeee, next week aku nak jumpa monkey hidung besarrrr...yahooooooooo!!


9 comments:

★ Nu♥ℜul ★ said...

bestnyer .
tak tahan betol tgk sis kojah n family pakai semua biru .
sehati sejiwa.ciut gitu.

suka kasut tu.cntik

anyway nurul nak ucapkan happy new year

★ Nu♥ℜul ★ said...

bestnyer .
tak tahan betol tgk sis kojah n family pakai semua biru .
sehati sejiwa.ciut gitu.

suka kasut tu.cntik

anyway nurul nak ucapkan happy new year

kojah said...

dear nurul,
tuhla sbb dorg kata ada adiah utk pakaian seragam alih2 nan adooooo...keciwa...huhu btw, happy new year too dear =)

Eazy Izzuddin said...

semua nya biru
nice!
lama x wat fmily day

xD

rasp said...

itu mumia pandai ek makan lollipop
hahahahhaha...

happy new year sis!

Sharinginfoz said...

seronok sakan ya.. teringin nak pi kat sana tapi tak kesampaian lagi...

Dah Buat Bajet 2010?

Siapa Nak Jadi Cantik?

kojah said...

dear eazy,
hihi thanx...so buatlah...games kena balance ok...

dear rasp,
hahahaha idea abg sy la nih kak

dear sharinginfoz,
mmg best tp sbb sy dh g byk kali tue yg rasa buhsan ckittt...huhu

Ieda the Rainbow Princess said...

Hehe..dkt A Famosa ade Mumia lak.. :p
Cik Kojah,warna biru mmg sesuai lh dgn Cik Kojah..U look nice & beautiful in blue!

kojah said...

mumia mkn lolipop...hihi yeke kak cantik kaler biru?mcm antu kojah jerk sy tgk...hihihi

Page number