My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, December 08, 2009

Sorang sudah berjanji, 2 orang secara kebetulan...

serius memang sedapppppppppppp giler ayam nih...kalah kenny rogers kot...hihihi semua sedap la...ayam dia, hotdog dia, potato dia, sayur2 dia...even aku nih bukan penggemar potato tapi bila masuk jerk mulut aku, nyam nyam lajuuuu oh aku telan...hahahaha


bukan kat restaurant hebat2 yeee...kat food court ajee...kat midvalley kat atas nu haaa...kat bahagian hujung sekalik...

ayam dia plak separuh dia bagik...bukan belah2 empat ke enam bagai...sepinggan nie dalam RM13.90 kot tak silap aku...tapi campur2 tax ada la dalam 14 hengget...yang penting not more than 15 ringgit...

btw, thanx Dah sebab belanja =)


seperti yang dijanjikan ingin berjumpa ngan akak yang sangat2 wangi...serius memang wangi giler tau akak nih...cantik pun cantik...(psttt, akak pakai perfume apa ek?)

1st tyme aku jumpa akak jivebumz nie...memang peramah ohhh...cakap macam dah penah jumpa banyak kali dahhh...hihihi

btw, thanx kak sudi membeli barang ituuuuu ;) *barang apa tuh, kena terjah blog akak nie la*


pastu mari kita sambung2 shopping lagikkk...lalalala dan ini seperti yang kojah sukeeeeeee sangat2!~

salesgirl: eh awakkkk...
kojah: boleh tak amik gambar nie?ingat lagik tak?
salesgirl: bulehhhhhhhh...ingat memang ingat tapi barang apa yang awak beli dulu tak ingat la...customer ramai...blablabla
kojah: barang tue tak penting, yang penting ingat muka...

mOtip?senang aku nak amik2 gambar tanpa sebarang halangan...lalalala


tup tap tup tap, leh terserempak ngan akak masviona...i likeeee =)

nie kali ketiga aku jumpa ngan akak nie...dah alang2 jumpa, ada la 'resit' dari aku untuk akak nih...'resit' apa tuuuuu??tunggu laaa kalau ado akak nie reveal...kalau tak dok, diam2 ajeee la...hikhikhik


ini la 2 orang blogger yang ditemui secara kebetulan...apa lagikkk kan, harus la aku tanya memacam...ate dorang baru pas balik g vietnammmm...

mereka ini jugak lah yang berkongsi pengalaman dorang ke vietnam ituuuu...hurmm, hati aku macam dah meronta-ronta nak g vietnam dah nie...camne hah??*geng, cuti next sem kita g vietnam nak?

bro ps: ko g vietnam jangan naik motor lak...bahaya...blablabla
kojah: hikhikhik

macam tau2 jerk aku dah ngidam nak bawak motor kat vietnam...hahahahaha

*MUAHAHAHAHA kelakar giler aku tengok gambar nih...apa la yang bro ps dok gelakkan tuh?


khusyuk tyme...

alalala cayang avin damia...meh cemOlot ckit meh!

btw, thanx ye bro ps and kakmasviona for the treat~


adoyaiiii menyesal la pulakkk...adakah istilah menyesal selepas bershopping??


12 comments:

Cik Wanie said...

wow,
dpt jumpa kak mas & PS yer,
bila tgk pic tue,
tetiba rindu kat diorg,
huk huk huk...

apa hal ngn si PS tue,
malu2 Miaw ker?
hik hik hik

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kojah....

n3 wat perut cek berdangdut sakan nih..

lapor haih.....

ehhehe

joegrimjow said...

hehe
supin supin

eh
jenjalan ngn avin
lama da xjumpe die

kojah said...

dear cik wanie,
pe lg kak, dtg la kl...ntahla nape ngan bro ps ms nih...tp mmg klakar...

dear yanie,
g carik makanan cepat sis...ehee

dear joe,
supin tp menyesal...buleh??huhu

DrSam said...

jumpa bloggers secara kebetulan atau tidak memang mengujakan.

rasp said...

wah very happening outing gitu ek sis....

atty's said...

ayam tu mmg nampak pun shedap ..huhuuhh..

JIVEBUMZ said...

iks iks malu lak bitau org ramai.. akak pakai perfume murah jer tu "apple blossom" yg seploh hengget punye jer..hahaha

neway nice to meet u kojah!

Putra Al-Maliki said...

mmm, sedapnya chicken chop tue.. terasa lapar la pulak.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Dee said...

rajin mv gi mid ye..kalo weekend akak mmg malas nk terjah mid..org ramai giler..

lily lotus said...

bestnya nampak ayam tu..kalah kenny rogers ekk..hebattt

kojah said...

Dr Sam,
betul betul...

rasp,
mmg happening sgt2 kak =)

atty,
nmpk jerk blom mkn lagik...dh mkn lagikkk sedap kak...

jivebumz,
tp serius wangi kak...nice to meet u too sis!~

putra,
cepat2 g mkn...oraitt, sy akn terjah...

dee,
sbb dh jnji nk jmp org kak...kena la rajin...hihi

lily,
mmg best kak...g la try...lgpn kenny lagik mhl...hihi

Page number