My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 02, 2009

Bertemuuuu...

setiap yang hilang pasti ada penggantinya...ewahhh!

hahahahahaha *gelak guling2*


tengokkk...kecik cinonet jerk ayam kenny rogers skang kan...tak puas aku nak ratah...

1st tyme aku g kenny aku tak pilih nasik...sebab aku dah kenyang dah tyme nih...kang kalau amik nasik, sure lagik menggelebeh perot aku...hukhukhuk


dorang masa nih tengah dok borak sakan...bukan nak larikan diri dari lensa camera aku...wahhh lensa?bunyik nak tiptop ajerk...

kecikkk je donia nie kan...pi mai pi mai tang tu jugakkk...yang baju kuning tuh actually kawan akak + abang ipar aku kat utm dulu...

tOmpang lalu engineer =P


ohhh kenny jugak ada set baru skangg...ayam skali ngan spagetti...macam best je kan...tapi segan lak aku nak oder set baru tyme nih...mOtip?set baru lagikk mahal you...nih pun ada orang belanja...agak2 la menu si pemakan free lagik mahal dari menu si pembelanja...hiks!


ceh, kata kenyang...tapi licinnnnnnn ko!

btw, thanx so much ye korang...suke aje aku bab2 belanja nih...laju jerk aku datang even dari somban sana...hahaha

haaaa, weekend nie ada pc fair kat klcc yerk...hurmm aku nak g ke tak ek?kang kalau g, sure terkontang kanting aku nanti...holiday coming soonnnnn...oh duwetttttt~


3 comments:

nURmALa mAZLan said...

aha la..dulu ayam KR bapak besar kan

~Love Says It All~ said...

JADUAL KELAS MAKEUP AKAN DATANG:

6/12 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI SERI KEMBANGAN
20/12 : PERSONAL MAKEUP CLAS DI S.ALAM

15/1: PERSONAL MAKEUP CLASS DI TERENGGANU
16/1 : PERSONAL MAKEUP CLASS DI KELANTAN

23& 24 JANUARY : BRIDAL MAKEUP CLASS (2 HARI) JANUARY INTAKE!!!

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
016 2128740 (EYRA)

kojah said...

dear nurmala,
tau xpe kak...kecik giler skang...

dear love says,
sy akn terjahhh...

Page number