My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, December 11, 2009

Totally 5 orang kaki pencilok...

uwarghhh sampai 5 blog tros curik gambar-gambar dari blog aku...tak agak-agak...

tak macho la abang-abang oitttttt!!nak laku korang nyer blog sampai curik-curik gambar dari blog orang lain...budusssssss~

atleast mintak la elok-elok...nih main amikkkkkk jerk...bukannya aku tak kasik...kasik kalau ko mintak leklok...pastu dah la curik gambar-gambar dari blog aku, siap buat watermark kat blog dorang tuhhhhhhh...TAK TAHANNNNNNNN!!macam ko plak g terjah amik gambar artis-artis tue...

ada satu blog tue, siap block kot forum tue tak bagi aku baca...masa mula-mula kua 7 haribulan aritu aku leh baca lagik satu persatu, sekarang tak bulehhhhhhh...nape, ko takut eyhhh??

sekarang cepat cepatttttt...bayar kat aku...lalalalala

haaa, korang jangan tanya aku blog hape blog mana, aku malas nak gtau...kang tak pasal-pasal semua orang terjah blog dorang...tak payah nak terjah-terjahhh...okeyy?


11 comments:

[z@ck] said...

beb..sapa..
hehehe...
nak tau gak..

ikiqzana said...

apa la dorang ni.. main curik2 plak.. x malu betul la.

✿♥nissa-elhumaira♥✿ said...

salam kenal sis...
nisa rse sis ptut wt disable copy n paste...kang xdela org men cilok2 lagik ni...


copycats mmg smkin bleluasa skng ni...kejam gilos si kucin kopi tuh!!!
(sowie, nisa emo gak sbb mmg anti ngan org men cilok2 nih)...

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

hoho..mmg ahkak pun bz body nk taww.. blog mane kah itew yg jd si p'cilok wehhh...??

srikandiFIRDAUS said...

salam akk...
akk bersabar yea..
dowang tu jenis tatau malu agknya..
ni fyka kasi link camne nk disable copy 7 paste..

http://hanatrg.blogspot.com/2009/08/disable-copy-and-paste.html

akk wat tau..
utk slamatkan pic2 akk...

Sharinginfoz said...

macam2 pulak... anyway kojah..

Khas Lysha said...

tak sker tol dgn pencurik ni.. herrr..

Khas Lysha said...

tak sker tol dgn pencurik ni.. herrr..

Anonymous. said...

dik, next time untuk gambar-gambar exclusive macam ni, letak watermark besar-besar hehe.

Dee said...

betul kojah..ltk watermark besar gedabak n disable right click..aku tau..nti aku babab dorang..hehehe..

kojah said...

dear zack,
aku gtau dlm mimpi tau...set?

dear ikiqzana,
tau xpe kak...tau nk gossip sanggup curik pix org lain...huh!

dear nissa,
sy pn emo gakkk...mmg la hanya sekadar gmbr tapiii ngan gmbr tuh la hits blog seseorg tue leh naik...cuba klu sy curik gmbr dia, sure dia hangennn gak kn sis...

dear e-car,
psttt, akak dh tau kan?

dear srikandi,
ok2, thanx so muchhh dik!!

dear Sharinginfoz,
anyway apa??

dear khas lysha,
sy lagik benci kak

dear ano,
okeyhh, pasni sy akn wat besar gedabak tauuu

dear dee,
kak, cepattt g babab...ada sorang tuh macam tettttttt!lalalala

Page number