My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, December 22, 2009

Snippet to Pulau Pangkor!!

Heh!bukan pulau pulau yang gah seperti tioman, perhentian, redang semua ituuuu...hanya pulau pangkor sahaja...hihihihi

Overall sangat sangat best sebab totally free cuma aku kuarkan duwet untuk shopping sajork...tuh pun abis kering kontang duwet aku...cuma part laut dia yang tak berapa nak besh...eh, laut dia memang tak best langsung la!

Okkk, nanti aku story the full entries...seperti biasa bahan berblogging aku tengah tido mati...tuh aku nak citer pun malas takdok mood terosss...pakai orang lain punya tak bestt laaaa...satu tuh lebar pendek semacam, satu lagik plak kecik yang amat...mau terjuling juling mata aku nak hadap lama-lama...


13 comments:

♥chentaMAYA™ said...

besh nye!

n0n0n said...

mesti ko xpegi pulau2 kecik yg kat sekitar pangkor tu kn?mmg patut la pn xbest pantai nye....ahaks....rugi tul....

iedaLUVsham said...

nnt update ek kojah! :)

lily lotus said...

ooo ke pangkor cik kak ni..mesti bestkan

rasp said...

bila semuanya ditanggung mmg syiokness lah bercuti kan sis :D
tapi kan sis, i pun tak brapa suka gi snokel/swim kat pangkor...
air lautnya kureng ummmphhh compare kat tioman bagai kannnn...

kojah said...

dear chentamaya,
bnda pree mmg besttt...hihi

dear nonon,
pg la naik boat tp tetap xbest gak...nntikn entry apa yg tak best tuh...haha

dear ieda,
ok kakkk...cuma tkt lmbt sbb lappy buat hal

dear lily,
best sgt2 kak cuma pulau dia xbest...hihi

dear rasp,
a'ah air laut dia yg kurenggg...yg lain bestttt sebab pree...hihi

Pocket said...

laaa kenapa tak bagi tau!!
kalau tahu, buleh jer pocket gi stalking kejap, bukan nyer jauh sangat penang ngan pangkor tu,
jiran jer jiran!!

heheh(kalau bagitau pun macam la pocket buleh gi, ngan keja n 'keja' nyer lagi..^^;)

so gambar gambar gambar!! :D

adenium said...

pangkor kene gi private island kalau nak best... i had experienced kat pasir bogak gak.. memang out... try..pangkor island beach resort ke... skang tatau dah tukar nama kot....memang bestt

Dee said...

mmg ar..kalo nk best kena gi borneo or pulau kt ganu..baru best..

atty's said...

tak sabau nak baca citer selanjutnya .kty lama gilo tak jejak kt pulau pangkor..

kojah said...

dear pocket,
hahahaha 'keje' apa tuh bro??opsss!!

dear adenium,
ntahla, terkena tmpt xbest kottt...huhu

dear dee,
hurmmm

dear atty,
tunggu ye kak...ntah bila ntah...huhu

catz said...

hi kojah,
wah..berjalan sakan ko ye ke pulau..
best tuh...apa yg ko soping kat pangkor nih? akak beli ikan kering + ikan bilis je biasanya..hiks.

kojah said...

sy beli keropok udang + ikan bilis jugak kak...baju2 pn byk gak beli...ate sorg2 dok pesan nak baju...huhu

Page number