My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, December 01, 2009

Pinky Lady Contest...

*scroll down for the next entry please*

mari2 join contest dari puan ciare yang berpink ini...hiduppp PINK ladies!~


baju - pink
camera - pink
gelang tangan - pink
beg - pink
tudung - pink
makeup - ala2 pink

not through the see:
jam (dlm beg) - pink
selipar - pink
mata 2 - pink
spentot - pink

Bagi kojah, pink la segala-galanya...ewahhh!hurm, aku start suka pink pun sebab aku jadik silent reader sorang blogger nih sejak bertahun-tahun lamanya...blogger nih confirm2 la minah pink kan...so aku macam terikot2 la...bleh gitu?

Memang aku obvious sangat2 ngan pink nih...sampai lecturer subject profesional communication aku pun tego aku akan kepinkan aku ke class ari2...ehhh, yeke ari2?taklahhhh...

Pastu kalau g shopping memana ke, sure mata aku tangkap dulu memana benda yang berwarna PINK!even the boys tak suka colour pink, kojah tak kisahhh...itu adalah boys...aku nih girl...lalalala

mamat: ko ari2 pakai pink kan?
kojah: nape, tau la ko tak ske pink...

mamat: mmg aku tak ske pink tapi aku ske tgk pompuan pakai baju kaler pink...


wahhhh ayat...ayat apakah ini?lalalalala

overall, PINK will make my day :)


9 comments:

*ayu the sun* said...

good luck kojah!

[z@ck] said...

wohohohoho..
len btol ko pakai all pink!

Dee said...

ayat mengayat tu kojah..

eddie dewanaga said...

spentot tu, kalau gua tak tengok, gua tak caya... kena tunjuk dulu laa... hahaha!!

ikiqzana said...

akk pun suker pink.

semoga berjaya ye kojah.

kojah said...

dear ayu,
thanx kak...muah2

dear zack,
lagik cntik ke x?hahaha

dear dee,
tau xpe kak...sabar je lah...haha

dear eddie,
meh2 dtg uma tgk...wakakakaka

dear ikiqzana,
owh akak pink lovers kak ek?thanx kak =)

cik syahira said...

assalamualaikum.

all the best ye!
wah.. boleh jd geng ni.
sbb kita sama2 minat pink.
wink..wink.

emaduel said...

i love pink too :D

kojah said...

dear cik syahira,
clap clap...pinky in the club...hihi btw, thanx...good luck to u too =)

dear emaduel,
hihihi hye2 =)

Page number