My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 16, 2009

Tengokkkkkkkkkk!!

aku jugakkkk yang kena...aku jugakkkkk yang dicarik carik...tak pasal-pasal...korang bukan main lagik hebat g cilok gambar-gambar aku...

heyyy, tak payah la cakap issue matang tak matang kat sini...takpun melepaskan diri dengan berkata-kata 'alaaaa gambar je kottt'...tapi ngan gambar tuh la buleh timbulkan gossip lain mamat oiiiii...kalau ko camne aku curik gambar-gambar dari blog ko?kalau ko cakap tak kisah tue hak kooo...aku amik kisah semua semua nihhhhh...

lagik hebat kata-kata 'ko cuma snap picture jeeeeeeee'...hahhhhh???abis tu ko rajin ke nak snap pictures tuh?camera sape?kalau aku tak rajin, tak ada gambar gambar tue semua keluar kat blog akuuuuu...ok, mulai sekarang aku buleh cilok gambar gambar dari blog lain then aku taruk molek molek kat blog aku...kalau dorang bising bising, aku cakap jerrr, alahhh ko snap je kottttttt...buleh cenggitu readers ku???

lagik satu, 'ko tahu orang nak curik jangan upload gambar kat blog ko'...kata kata apa nie weiii???nih blog sape...blog aku ke blog ko?ikot aku la nak upload banyak mana tapiiiiii yang ko g curik gambar gambar aku nape nyer??nih haaa...baik ko g baca penafian@pemberitahuan panjang berjela kat sidebar belah kanan aku nih haaaaaa...

aku nih bukannya hape...artis tue pun dah cam muka aku...aku pun dah tentu dah cam muka dia...kang tak pasal pasal dia cakap aku buat fitnah plak takpun aku nih suap wartawan @ blogger gossip hiburan plakkk...sekarang artis tue pun dah baca blog aku and also her friends and her pa too...

hurmmm teros terbantut aku nak buat tutorial...apodahhhhh

takpe2...hujung minggu nie kita berjimbaaaaaaaa...

hurreyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!~

*yang mana tahu apa terjadi pagi nie, diam diam kunci mulut sajeee yerk...thanx~


7 comments:

Dee said...

pencurilah tu..penyamun di siang hari..dh baling batu sembunyi tangan..

Zarpeno said...

kojah. disable right click kat blog mu, sonang.

aii gambaq pn dia nak SOSAH!

lily lotus said...

aii..bongok punya manusia..apepun dia dah berdosa tu cilok mencilok

rasp said...

kang potong tangan kang....
potong potong potong.....

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Kojah..sape yg buat keje tu?

Anonymous. said...

dik, i'm with u. akak sokong adik 200 peratus! memang berlambak-lambak dah orang curi gambar adik. kat youtube pun ada tau! sebab masa akak search awal ashaari (alamak terkantoi pulak search dia :P) terjumpa dengan orang yang manipulate gambar-gambar tu. memang tak guna punya manusia, ada 2-3 blog hiburan dah akak tgk selamba badak guna gambar-gambar tu...

kojah said...

dear dee,
tau xpe kak...huh!!

dear zarpeno,
dh buat dh...klu org curik gak xtau la...huhu

dear lily,
bia dia...dh la xda words maaf langsung...makin hentam lagikkk ada la..grrr!!

dear rasp,
potong lbh2 pn bleh...muahahahaha

dear ieda,
hihi ada org2 tu kak...5 blog semuanya...sabar je la...

dear ano,
kt youtube pn ada kak??biar betikkk??yg kt blog tuh sy tahu la...5 blog semua...pastu sy lak yg kena...

Page number