My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, December 13, 2009

Datingness...

makan-makan di secret recipeeee...owhh kat secret recipe pun ada lamb chop nie tauuu...tapi dia tak panggil la lamb chop...dia panggil apa ntah...nie abah aku la yang introduce makanan nie kat aku...

kalau tanya aku sedap gak la...tapi tak ada la istilah sedapppppppp sangat2...sebab kuah dia ala-ala kariiii...tak menarik perhatian tekak aku daaaa...huhu

tapii tang isi lamb chop tue terbaikk ohh...banyak lemak2, besau2 cuma tang kuah dia saje yang tak menarik perhatian selera aku...

abah: nanti mesti orang ingat apa da pakcik tuh...dating ngan orang muda...padahal abah sendiri...
kojah: hahahaha ada orang tengok2 ke abah?
abah: ada tadik...mesti orang lain ingat bf ngan gf...
kojah: hahahahahaha


of course la bersama abah aku yang tersayang...hikhikhik

hurmmm aku memang selalu oh berdating berdua ngan abah aku...sebenarnya nak beli stock-stock keperluan untuk umahhh...ate mak aku tak larat nak ikot samaa...nak duduk umah sajork...aku lah peneman nya...

mOtip??leh la aku amik kesempatan beli barang-barang untuk akuuuu...hahahahahaha

abah: barang2 dia yang banyak...kalah barang2 umah
kojah: hahaha mana ada...barang2 jah ckit jerk...

*
kalau ada readers yang ternampak aku ngan lelaki tua, jangan ingat lelaki simpanan aku ehhh...tue abah aku laaaaaaa...(ehhh, abah aku tak la tua sangat =P )


9 comments:

[z@ck] said...

ahahah..
ayah ko awet muda la tu..
=P

rasp said...

bertuah u dpt dating dgn abah u ;)

Shafie said...

dating ngn abah ye..hehe..
sy pon pnh jln2 ngn akak sendiri rs cm gitu gak :P

Dee said...

bestnya dating ngan abah..nk itut leh?

lily lotus said...

haha..kojah ni elok2 akak tak fikir bukan2 kalau terjumpa..dah nak terfikir :P

kojah said...

dear zack,
awet muda xmuda sgt la...haha

dear rasp,
a'ah, bila lagik kan sis...

dear shafie,
gf ngan bf kan...klu muka xsama lagik la org pikir bkn2...huhu

dear dee,
xbleh kakkk...nama pn dating...harus berdua...hiks

dear lily,
hahaha jgn cmtuh kak...itu abah saya...hihihihi

redzstylo said...

yeker? ntah2 sugar daddy...
ooppss...huhu...
gurau je...

kojah said...

heyy, nampak tak beli minyak masak tuh?tak kan kuar ngan sugar daddy nak beli minyak masak?apa kes??hahahaha

Ieda the Rainbow Princess said...

I loveeeeeeee Secret Recipe!

Page number