My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 23, 2009

Sandakan!!

*scroll down for the next entry please*

hurmm saya nak mintak tolong la...siapa siapa yang penah g sandakan takpun u ols sendiri orang sandakan...

apa yang best kat sandakan yeee??

pastu u ols ada kenal tak mana-mana tokey kereta sewa??charge nye berapa??give me a number pleaseee...takpun u ols sendiri yang buleh berikan kereta untuk disewa??

then hotel apa yang murah tapi best area sandakan tuuuuu??

tak lupa jugak mana tempat yang best untuk shoppinggg...bukan shopping mahal mahal tue yeee...shopping untuk buah tangan kepada sedara mara sajork...

pleaseeeeeeeeee...i want to know more about SANDAKAN!!

thanx in advance! =)


13 comments:

[z@ck] said...

ko nk g sandakan pula ke?
bestnya..

AzuanBudakPandai said...

uit nak p sandakan ke huhu

adenium said...

kat my blog ada citer pasal sandakan kot..hehehe

rasp said...

nak gi sandakan ke...
nak itutttttttttttt ;)

★ Nu♥ℜul ★ said...

hye sys kojah , nak g sandakan eyh ?

Dee said...

ler kojah..godam ar tenet..google2...n also tgk website sabah tourism..ada info2 tuh..

Redbloodsnow said...

WAHHH BESTTT PI SANDAKAN. AKAK LAK LOM PENAH LG GI SANE. SO MENJAWAP KEPADA SOKLAN² KOJAH KAT BLOG AKAK TD...

NEH MY ANSWER DR MY BLOG KOMEN...HEHE. COPY N PASTE JE :p


♥ KOJAH
-->> UUUWWAAAA KOJAH CYGGGG. AKAK BUKAN ORG SABAH BAH WEH...HAHA. AKAK ORG KUCHING, SARAWAK MEOW MEOW :P BLUEKSS...

KLO KAT KUCHING NIH TMPT YG BEST² ADALAH KAT DAMAI PURI, CULTURE VILLAGE ETC² LAH

:)

srikandiFIRDAUS said...

waaaa....
akk g sandakan..
belikan ole2 utk fyka..

hehe..
besday kita selang 10 ari je..
ley tukaq2 hadiah..
ngeee~~

nURmALa mAZLan said...

nak gi sandakan ke kojah..nnt jgn lupa buah tgn tau..ekekeke~

kojah said...

dear zack,
ponat tak bis lagikk...

dear azuan,
bila la nk p tuh...nih ponat tak bis lagikk...

dear adenium,
thanx kak...nnti sy terjah

dear rasp,
hihihihi

dear nurul,
survey2 dulu...ngee

dear dee,
mls nk google2 kak...huhu

dear redbloodsnow,
alamakkkk lupe akak dok sarawakkk!!nanti sy nk g sarawak akak jadik tourist guide bleh?ngee

dear srikandi,
baru ingt nk pos2 adiah kamu...

dear nurmala,
survey2 dulu kak...hihihi

lily lotus said...

bestnya hidup kojah ni..berjalan sesaja :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah jalan2 sandakan nyek..best2...

kojah said...

dear lily,
hihihi duwet pn ngalir mcm air paip kak...

dear purple,
hihihi =)

Page number