My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, December 10, 2009

Respond from u ols...

*scroll down for the next entry please*

Hyeeeee...

apa khabar semua?sihat??aku ari2 macam biasa ajeee la...bangun pagi2 (pagi2 kah?) pastu bersiap sedia sebagai bibik...pagi2 confirm aku akan bangun secara terkejut:

jahhhhhhhhhh, masak air panassssss...baby nak mandiiiiiiii

zasssssss!!tros bangunnnn weii...ate bibik dah dibayar mana buleh bangun lambat2...tuh pun dah bagik chance dah dapat berinternet bagai...muahahahaha

haaa...saya sekarang tengah mood rajin nih...rasa macam nak makeup2 blog...nak tukar itu, nak tukar ini...so any ideas from u ols??

kojah, background kasik kaler pink la...
kojah, tulisan bagik la camnie camnie...
kojah, kaler biru tak lawa la...kaler nie lawa...

bagi jerk pendapat u ols...dan segala pendapat2 itu akan dipertimbangkan...ewahhh~

ohhh, terima kasih ye kepada kakdee, zack n cookie monster atas segala tunjuk ajar pasal header tuuuu...kalau tak, confirm gambar aku besar gedabak kat atas nun haaa...jugak terima kasih kepada pengkritik2 kojah.blogspot iniii...kalau korang tak kritik, sampai ke sudah aku tak sedar diri...hahahahaha

lagi satu, kalau blog nie menyakitkan mata korang untuk membaca, cepat2 la gtau yerk...so aku leh la adjust sana adjust sini...

sekarang tang mana yang tak ok ek?sementara mood aku tengah rajin nak mengadjust nieeee...

terima kasih banyak2 lemOn u olssssss...muah muahssssssssssss ;)


12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kojah
bakpe dok kabo mung nok g ganu..leh calling2..akak ade balik kg kt ganu nuh..huhuhu

eddie dewanaga said...

dah cantik la ni macam owner dia juga... hehehe!

CoOkiE MoNSter said...

kan comelnye tu header. kalu ko rajin lagi, crop, copy n paste some figure or-wat-so-ever tuk buat 1 header baru yang lagi kiut miut. hahaha...(pandai ckap je aku)

da~

Dee said...

header tu cam terciput sket..kasi besar sket je lagi..lain2 akak rasa ok..ke ko nk tukar template background lain? tp jgn semak2 tau..pening tgk nti..

Aben said...

hallamak aii..
lamo x terjah..
model mane ni?
hahahaha...
tukar bekgrun kak..
warne putih,hitam,biru,biru laut...
smart pe...

Aben said...

hallamak aii..
lamo x terjah..
model mane ni?
hahahaha...
tukar bekgrun kak..
warne putih,hitam,biru,biru laut...
smart pe...

[z@ck] said...

weyh..buh layout kaler pink weyh..
bley satu geng..
ehehehe

MuMMy 2 Haqq said...

kojah, header tu nampak kecik laaa..besar sket je..ok kot...

DoDu@HaHA said...

pink itu sweet... huhu

psst:-saya suka pink juga..

sueanne said...

a'ah la kojah..tang header tue kecik sgt..tang lain2x..ok..

teringat kojah comment kt blog akk psl color font yg terhighlight sesagat..thanks ekkk..terus akk tukar..heheh

lily lotus said...

tak kisah nak make over camne..yg penting kena based pink ;)

kojah said...

dear rose,
nx tyme eh kak...xsempat nk kabor2...huhu

dear eddie,
yo la tuhh =P

dear cookie,
wat header baru??wuaaaaaaa, aku tak creative la noks...ko buatkn leh??

dear dee,
ok nnti sy besarkn kak...btw, thanx so much kakdee...

dear aben,
model remaja...haha putih hitam??wuaaaaaa

dear zack,
klu pink akn dipertimbgkn...haha

dear mummy 2 haqq,
ok baik kak...thanx eh kak...

dear dodu,
oraittt thanx babe

dear sueanne,
ok kak...nnti sy besarkn ckit gmbr header tuh...btw, thanx so muchhh

dear lily,
harusss kak...btw, thanx kak =)

Page number