My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 23, 2009

Grrrrrr!!@#$%^&*(@!!

Pakai lappy orang lain windows picture manager takdok...

So bila tak dok macam mana aku nak resize kan gambar??

Kalau tak buleh resize macam mana nak upload gambar?

Dah tak buleh upload, blog tak buleh nak update laaaaaaaa...

Adoiii, nih dah berejam aku ngadap ko semata mata nak carik windows picture manager...mana ko hah??

Photoscape tuh lain...yang tuh aku dah download...ym pun dah download...

EeEeEeEe nih benci nihhhhhh!!


6 comments:

rasp said...

sabaq sabaq...takmo marah2...nanti kureng gorjes :)
i nak tolong, tak leh sbb mmg fail bab IT nie :)

Zarpeno said...

dok bebai kat sapa tah

Dee said...

guna je dulu photoscape utk resize gambar..kan boleh gak..sementara...

Shafie said...

ehehe..
cpt2 download :P

PinQib said...

penting sngt ko??
napa x penh ku dgr dulu?
buta IT mungkin

kojah said...

dear rasp,
hihihi ada2 je akak nih...

dear zarpeno,
kat lapptop ngan internet la...

dear dee,
hurmmm sebab biasa pakai yg tue kot kak...hihi

dear pinqib,
pnting sgt2...cth gmbr ko bersize 13MB...so dpt la kurangkn jadik 120KB misalnya...blog limited gambar2 nya...

Page number