My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, December 11, 2009

Heyyyy, amik tak mintak kebenaran eh???

amboiii amboiiiii...bukan main lagik eh ko amik gambar kat blog aku g taruk molek-molek kat blog ko...

apodahhhhhhhh...dah la tak bagik credit langsung kat blog aku...nie kali kedua aku berjaya jejak orang-orang camnie...tapi yang first amik tue atleast ada la dia tulis dari blog aku...so aku pejam mata je laaa...yang nie tak tulis langsungggg weiiii...

macam seolah-olah pemberi gambar tuh merestui plak ko amik gambar-gambar dia...helloooooooo, atleast ko kabar2 la dulu kat aku...nih terkejut beruk gak aku bila classmate aku dok message aku kat facebook...

informer: zaza, cube u tgk tuttt...ada cerita scha n awal dari blog u...u bagi kat dorang or dorang amik dari blog u?
kojah: ehhhhhhhhh, bia betol???ok2, thanx babe!!

*&*^%&%$#@*

*WAHHH, ADA LAGIK 4 ORANG PENCILOK...nak naikkan rating blog sanggup curik gambar kat blog orang lain...tak macho r beb!!

14 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 kan..... banyak ikllan tempat awak 3 sekali... dah click...

dah isi survey nuffnang ke???

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ooo akak ada baca dekat cari.com.my...memang ada gambar scha n awal sama mcam kat blog kojah...masa tue cam dah ternoticed dah..ingatkan orang lain pun ada amik gambar cam tue gak..huhuhuhu

fana said...

yes yes kojah...mmg ade terbace semalam..kt blog oh***** n ttbe rase cm penah tgk je pic2 tuh...n now baru btol2 kompem itu kojah punye picture....
btw,mase dok bace tu igtkan dieorg dh mintak izin...

Dee said...

hui..gi saman kojah..lenkali bubuh tu watermark n also disablekan right click..hehehe..

ciare (^_^)v said...

wuaaa zalimnye org itu...at least drop a comment lah kan kalo dia amek anything from other's blog..haiyaaa ;p

rasp said...

wah ini macam sudah lebeh ooooo...

iedaLUVsham said...

kojah ko jampi skit blog ko, nnt xde org nak copy, hehhehe!!! ni dah cilok ko punyer, ko jampi je org tuuu! hahhaha!! :)

imahgiro said...

tu lah.. masa 1st tengok dah tau ni gambar dari blog kojah..tp tak ada kt to blog kojah cuma dia kata dpatdr forum artis...saman ja lah..hehe

lily lotus said...

apelagi..janganlah berdiam diri..eh akak plak yg geram..yerlah konon web yg gah dgn gosip segala..tp dok cilok harta org nak naikkan rating..so not good lah blog tu

[z@ck] said...

adess..
x da modal la tu nk crita apa smpi snggup curi dari blog org..alahai

ikiqzana said...

ni yg x sedap dengar ni.. hampehh tul org2 mcm ni.

Richie said...

salam2..

hello3 kopi ke milo..

ni dkat blog saya ni http://www.ridzuanrichie.com

saya amik gambar scha dkat blog rotikaya.com..

saya bagi kredit kat rotikaya.com ye..

rotikaya.com plak bg credit dkat forum cari..

ktorang mane tahu gmbar tu sapa punya tapi cara credit diberi dah betul dah..

ini pun akak sndiri yg comment kat blog saya..

nape nak ckp pencilok kalau buat cara yg betul? kalau taknak kena cilok betul2 jgn upload kat mana2 k :)


wsalam

kojah said...

dear Sharinginfoz,
dh isik dh...hihi

dear purple,
dorg curik sy nyer pix la kakkkk...wuaaaaaaa!!

dear fana,
hapakkk tak mintk izin lgsung kak...ntah pape ntah...benci tol!

dear dee,
okey kak...jom kita samannnnn...lalala

dear ciare (^_^)v,
tau xpe...ckp la kn...nih curik2 plak...huh!!

dear rasp,
melampau sangat2 sis...

dear iedaLUVsham,
hahahahaha jampi2 ek kak?biala, tak berkat dorg tuh =P

dear imahgiro,
tau xpe kak...semua xsebut blog sy...semua la dan2 nk ckp forum artis...huh!!

dear lily,
tau xpe...nmpk bkn main lagik hebat ngan gossip padahal hasil org lain...uwekkk, tak macho la!!

dear zack,
dh pupus idea kot...lalalala

dear ikiqzana,
hampeh belacan tol kak...

kojah said...

dear richie,
jgn upload kt mana2?hello, nih blog aku so ikot ske ati aku la nk upload kt celah bedah mana skalipun...yg korang semua g cilok amik taruk kt blog koramg nape?aku xtau la plak dari mana korang amik gmbr tuh...xkira la dari rotikaya ke, rotijem ke, yg pnting gmbr ori tuh dr blog aku...

Page number