My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, December 02, 2009

Celebrate besday abah...

pas seminggu besday abah aku, baru kitorang berpeluang meraikannya...ala, janji rai kan...dari tak raikan langsung...hikhikhik

makan besar tue sudah menjadi tradisi family aku sejak turun temurun lamanya...ewahhh, bunyik macam lama jerk kan...haha ntah hape hape ntah...ehhh, tak dok la turun temurun lamo bonar...baru berapa tahun nih je haaa =P

bab adiah plak itu masing2 nyer duwet poketttt...huhu alahhh, hadiah tak penting punnn...yang penting kasih sayanggg...dok gitu?*statement nak selamatkan diri* hahahahahaha


abang aku 'tokpok' ckit masa nih...ate dia yang kena belanja kami malam tuh...hahaha

eh2, dia sendiri offer nak belanja daaa...


sepatutnya celebrate minggu yang sama ngan besday abah aku gak tapi sebab mamat baju hijau tuh tak balik umah, so kena postponed another week...

owhhh, restaurant nie sangat2 la besttt...view dia pun sangat2 la cantik...sure orang seremban tau kat mana kan?

tuh ha jalan nak menghala ke Jelebu sana...Man Tomyam restaurant nama diberi...hihihi


abang aku yang buat2 muka...cehh, ke sebab kena belanja?muahahahaha

itu belum jah pow apa2 lagikkk...kata dah kerojer...harus pow wehh...lalalala psttt, nak pow apa ek?


ikan siakap 3 rasa, kerapu stim, lala, sotong goreng tepung, tomyam, sayur campur + sayur kangkung...perghhh marvellous!

kena plak ngan air kelapa...santakkk perot!


aku yang akan naik 5 kg...kalau gemok2 ada orang nak tak ek?ke lelaki pilih yang kurus2 aje??

ok, sekarang mari kita bincangkan~


yang penting, licinnnnnnnn...

sukeeeeeeee =)

mom: moga Allah memberkati...lain kali belanja lagik...
bro: hahahaha
kojah: terima kasih abang gie ku cayang...*ala2 manja*hahahaha


againnn selamat hari jadi abah...moga abah dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik...

hurmmm adiah untuk abah aku ada tersembunyi di sini...hikhikhik


4 comments:

Anonymous. said...

akak tauuuuuu. tempat ni sedap gila masakan dia, especially ikan masak 3 rasa, perghhhhh teringat pulak kisah dolu-dolu :P

ikiqzana said...

selamat belated hari jadi abah kojah.. semoga pjg umur dn di murahkn rezeki. amin.

mcm nk pegi je mkn kt tmpt tu. nmpk sedap ikan siakap 3 rasa.

lily lotus said...

mesti ur abah happy sangatkan..

kojah said...

dear ano,
pemes tmpt nie kn kak...

dear ikiqzana,
thanx kak...ha pe lg kak...dtgla somban...pas tidak sia2...

dear lily,
happy kak especially bila dpt adiah..

Page number