My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, November 20, 2009

Nape barang2 pompuan banyak eh??

sape penah dok hostel??sile angkat tangan!sure korang penah alami benda2 nie kannn...

hurmmm aku nih tak penah ada pengalaman dok umah sewa la...muka aku memanjang ada kat hostel memana punnn...next sem pun aku bakal dok hostel gak...bukan takat next sem...aku rasa sampai akhir sem la...sobsobsob!!

tuh yang aku asyik perati je pompuan pompuan punya barang nihhh...lalalalala


barang aku nie plak...masa bawak tuh memang dah banyak dah...tapi bila balik tuh lagikkkkk banyak...macam benda2 nie leh terberanak lak...

aku nih heran sebenarnya...lelaki kalau bawak barang g hostel seciput jerk tapi kalau poms, satu rumah dia nak bawak...hahaha

lelaki dah save tak payah bawak alat2 makeup semua dah...kasut2 pun dorang tak banyak...yang pompuan nih, bukan takat benda2 tuh, ngan bear2 ngan khazanah2 alam semua nak bawak skalikkk...

tapi ye la, ciput2 laki pun sure tak lengkap barang yang dorang bawak kann...kadang2 cadar pun dorang tak bawak...tuala pun tak bawak...lagik apa lagikk??

eeeee...gelikkkkkkk =P


nie la pengangkut @ pembawa barang2 yang berjaya...muahahahaha

tuh yang keding tuh...asyik angkut barang2 kat hostel ajeeee...eh2, keding hapeee lagu nih!~

haaa pastu aku nak gtau u ols skali, jangan lupe yeee bagi respond korang sal blog nie kat sidebar blah kanan tueeee...alah, yang kaler fink2 tulis HELLO READERS!kojah would like to know tueee...dah lama kot aku update benda tue tapi tak ada yang perasan kot...

ok, thanx in advance (*-*)

*satu pix je la aku taruk masa makeover shu uemura arituhhh...ok dak??


11 comments:

dakgilachoc said...

dik santeknyer kooooooo..leh jadik model muslimah ni...eheks~ suwitlaaa...:p

bear pink tu bg akak bley tak? ahakshakshaks..

[z@ck] said...

aku nye barang macam nak pndah umah weyh..
x sngka aku byk baju...
ahahaha

neezareef said...

mmg arr..brg sedia ada..pstu tambah brg yg sopink..mane x branak pinak brg2nyer..

ina said...

cam kuza plak acik tengok.

atty's said...

fuyooh kojah..lawa..beb .leh jadik model ..tudung..nie..

rasp said...

phewwiiitt lawa lah!!!!
biasalah pomps nie kalo tak byk tak sah...

Shafie said...

wow..
make over yg sgt gojes..hehe

tgk brg2 tu.terpk bila lak sy nk berkemas..
mesti byk cmtu gak :p

Dee said...

cun kojah..

kojah said...

dear dakgilachoc,
over kak model...muka comot2 camnih awal2 dh kne reject...haha hurm bear pink?tak bulehhhhhh =P

dear zack,
dh shopping online sajeee...huhu

dear neezareef,
a'ah kn kak...poms dh la ske shopping...haha

dear ina,
kuza cik?jauh beza laaa...hihi

dear atty,
model kak?jauh panggang dr api...huhuhu

dear rasp,
ok2, tq akak kata lawa =P btol2, shopping memanjang...

dear shafie,
tQ...laki pn byk brg eh?skang kt u lagik ke?

dear dee,
hikhikhik tQ kak...hohoho

db cooper said...

lelaki nie simple, idup pon simple.. tp semua complete ok...wa duk hostel dekat 8taun, dr skul smpai la U, ok je semua

kojah said...

mak aiii, lamanya ko dok hostel...ko leh accept xpe la...aku nih meroyan lbh...nk merasa dok lua...huhu

Page number