My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, November 11, 2009

EeEe...ada ke ikan tak buang insang??

hurm, sebenarnya aku nak citer sal ikan tapi g letak gambar ayam pulakkk...aci la ekkk...

aritue aku ada makan ikan jaket (nama panggilan masa aku sekolah asrama dulu) kat hostel aku nihhh...tetibe aku terpegang la kepala ikan tuh...aik, apasal rasa kepala dia keras semacam...

tengok-tengokkk dia tak buang insang u olsssssss!!eeee, tros aku stop makan...pastu teros rasa loya2 nak wek wekkkk!tak pasal2 rasa feeling orang pregnat lakkk...hihi

huii, makcik cafe oittt...semalas malas aku nih aku tau gakkk buang insang...tak kan makcik tak tahu??

masalahnya bukan sekali wei aku makan ikan yang tak buang insang...ada la 2-3 kaliiii...aku saje la nak try kot2 makcik lupe ke hape kan...tengok2 ada jugakkkkk...

harus aku bebel depan2 makcik nih kangggg...

then malam tadi:

kojah: makcik, ikan memang makcik tak buang insang ke?
makcik: eh buanggg...
kojah: buang hape nya makcik...semua ikan saya makan makcik tak buang insang...
makcik: bukan salah makcik...nih mesti dia nih...(sambil tunjuk2 orang lain)
kojah: bukan sekali dua makcik...banyak kali makcik...geli la saya nak makan...kotor la benda tuh makcik
makcik: makcik mintak maaf ye...lepas nie makcik tengok betul2...

eh jappp...ada ke kedai2 makanan lain yang tak buang insang???


9 comments:

rasp said...

eeeee mmg geli le kalo cenggitu...
and mmg patut kena sound pun..
i nie pengemar ikan...
so far takat nie i mkn kat mana2 kedai, lum le jumpa yg tak buang insang bagai....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang potong selera makan kan..klu tiba2 jumpa cam tue..ishhhh makcik tolong la..jaga kebersihan skit..cuci la bersih2...

::NaS:: said...

ade member laki aku baru sampai jepun dulu x reti masak,goreng ikan skali ngan perut2 n insang skali.kunyit garam pon x buh.ahahaha lawak

Shafie said...

ade jgk ek..hehe..
tatau lak kalau ramai wat cmtu..
xde jumpa lg sbb jrg2 mkn ikn..keh3

dakgilachoc said...

yuckkkk...lainkali kojah beli je ikan mentah siap siang bersih2 suh makcik tu msk..hehe..gurau je...

nURmALa mAZLan said...

wekkkkkk
kembang tekak akak dik.
gaya kau meluah kan kegelian tu amat berkesan..ekekekeke~

Dee said...

pemalasnya..eee..geli gak..

atty's said...

takde lak makcik tu nak cakap ..
maafkan makcik kojah..lepas ni ko makan pe..selama seminggu ..free..dokut tul lah makcik tu

kojah said...

dear rasp,
rasa mmg nk mrh betol la kak...sbb bkn sekali ada insang...2-3kali gak la...

dear purple,
tau xpe kak...bukan tak tahu tapi MALAS...

dear nas,
hahahaha sekali duk oversea kena masak...tros pitam kan...

dear shafie,
mkn la ikan...ikan baik utk kesihatan...heee

dear dakgilerchoc,
nk boli ktne kak?transport xda...huhu

dear nurmala,
kehkehkeh sy tgk depan2 mata lagik rs geli kak...tros loya2 pastuh...

dear dee,
mmg pemalas giler la kak...pastu ingt bkn manusia ke yg nk mkn ikan tuh makcik?

dear atty,
ha tue la yg sy nk dgrrr kak...tapi hampeh...lg makcik tuh nk tuduh org lain ada la...

Page number