My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, November 23, 2009

2012...

baca title pun dah tau kan?


so sebelum kita g tengok movie, mari kita sapedekkk dulu...

masa makan nie tak pernah2 ok 2-2 diam membisuuuu...hahahaha tue maknanya apa tuuu??lapa sangat la tueeeeeee...mana taknya, kol 12 lebih baru nak makan, mana tak berkeroncong perot memasing...


MBO di terminal 2...aku g jusco seremban 2 nak tengok 2012 full sesajooo...padahal arini ari rabu wehhh...

so next tyme teros zasss ke MBO saje la...cuma terminal 2 tak berapa nak best la sebab tak ada papeee...


nak aku buat review kah?tak payah la kottt...aku rasa aku yang paling lambat tengok movie nih...haha

tapi movie nie berjaya membuatkan aku insaf sebentar...memang la tak logik kan tapi apa yang dorang citer kan tuh buat aku takottttttt!~


HAHAHAHAHA giler keding mamat nihhh...sib baik lagik tinggi dari aku...hihihi


nampak dok berat aku berapa?naik 1 kg okeyyy...


keding: nape tak pakai kasut?
kojah: malaslaaaaa...musim2 hujan nih...
keding: alah, nak pink la tuh...
kojah: hahahaha


8 comments:

JIVEBUMZ said...

kojah lately akak very bz so tak sempat nak reply kat kojah..kalo blom ade sape2 beli plz roger akak eh.. huhuhu

imahgiro said...

alahai..sedapnya kojah tengok sotong-sotong di atas tu..

sueanne said...

akk tak tgk lagi movie 2012 tue..huhuh..

sedapnye nasi tue..paprik sotong eh kojah?..heheh

[z@ck] said...

balak ko ke kojah..
hensem youuu..
ai likee..
ahahaha

eya said...

berat 51kg kojah? tp akk nmpk kojah ni kurus gile..

kojah said...

dear eya,
luaran je kurus kak...dalaman gemok...haha

dear zack,
xnmpk muka dh kata hensem ko nihhh...hahahaha

dear imahgiro,
hihi akak lom mkn lagik ke?

dear jivebumz,
blom lagik kot kak...ok, sy roger akak...

lily lotus said...

tahniah kerana berjaya tengok movie 2012 tu..akak jeles!

kojah said...

pe lagikk kak...cepat g tgk...hihi

Page number