My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, November 19, 2009

ohhhh...bila turn aku nih??

Baru sat sat tadik kawan baik masa aku sekolah asrama dulu message aku...

ct r: azza, tau x tuttt da nak kawen?
kojah: tau ct...aritu terjumpa facebook dia...eh2, ct ada facebook tak?

*ct, bila kita nak dating nih??jomlaaaaaaaaaaaaaa!!

tetibe aku sentapppppppp...apakah?muahahahaha

tapi aku hairan bin ajaib la...tutt tuh dah abis belaja ke?sebab dia dah keje skang...ke sampai diploma jerk?takpun aku nih belaja lombab sangat?

wuaaaaaaaaaa!!tutt dah nak kawen, aku pun nak kawen gak laaaaaa...tapi belaja pun tak abis lagik camne nak kawen...paling2 busuk pun aku nak enjoy merenjoy ngan duwet gaji dulu...hello, tak abis2 ko nak enjoy kojah oittt!

Sayanggggg, jom kita kawen skang nak?larikkkkkkkkkkkkkkk *tutup muka, maluuu* opsss!terlebih sudah~

eh2, korang kalau dengar secret admirer korang nak kawen agak2 sentap tak??


4 comments:

[z@ck] said...

of course sentap.
rasa macam dah x laku je..
huahuahua..

♥chentaMAYA™ said...

secret admire aq ade gf dah~
harus lah sentap kan?
kawen?
aahhh~
lagi sentap!

kah3~

atty's said...

takpe..ade jodoh nanti ..pasti tak ke mana..

kojah said...

dear zack,
xpe2...kamo masih laku...percayalah!

dear chentaMaya,
haha xpe2...so ko dh ada bf lom?

dear atty,
hurmmm tQ kak...doakan yg baik2 aje tau...

Page number