My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, November 16, 2009

First tag sempena home sweet home...

Akak memang pantasss...mana tak nya...aku start cuti jerk tros bagi job tag kat aku...hikhikhik tapi takpe2 kak, saya ada banyakkk masa free...


1.Bekas kekasih saya adalah :

hurm hurm hurmmmm...emas!!nape digelar emas ek?jeng jeng jeng...

wakakakaka eh fai, sure u ingt kan?


2.Saya sedang mendengar :

hujan2 di luar umahhh...besttt kalau sambung tido nih...


3. Mungkin saya patut :

melupakan benda2 yang lepas...watpe nak ingat2 kan...orang yang penuh ngan perasaan hasad dengki memang sentiasa adaaa...

so abaikannnn!


4. Saya suka:

blog!huiii, sehari suntuk mesti ingat blog ah...ntah apa penangan blog nie pun aku tak tahuuuu...


5.Sahabat-sahabat baik saya:

yang selalu mendengar isi luahan ati aku...yang amanah pada aku...yang selalu memberi kata2 nasihat kat aku...yang paling penting, tak hipokrit ngan aku...

frenz, i love u so muchhh...thanx 4 everythings ya...u know who u are rite?


6.Saya tak faham :

kenapa orang nak dengki2 ngan aku...nak kata aku macam2 padahal aku tak kaco pun life korang...hipokrit ngan aku...belakang aku bukan main lagikk...

ehhh, memang aku betol2 tak paham laaaaaaaaaaa!!kenapa eh??


7.Saya kehilangan :

kereta mak aku yang disayangi...serius, sampai skang rasa serba salahhhh...amponnn mak~


8.Ramai yang berkata :

'ko nie serius la'...memang ponn...so disebabkan aku serius, ramai yang kata aku sombong la, payah nak senyum la...laaa, dah aku memang cenggini...tapi tuh sebelum ko kenal aku la...bila dah kenal, harusss aku yang over...haha

dan baru2 nie ada budak klas aku yang tego:

mun: mun ingat aza dulu sombong tau...

kojah: eh mana ada lah...alah, biasalaaa...tak kenal maka tak cinta...hahaha

mun: hahahaha tuela, dulu2 la mun ingt aza cenggitu...


9.Makna nama saya :

apa eh??alamakkkk!kena tanya mak aku laaa...


10.Cinta itu adalah :

anugerah...Cinta kepada Allah yang hakiki...

ohhh aku sedang dilamun cinta skang...muahahahaha!!


11.Di suatu tempat, seseorang sedang :

seseorang tue cape??aku dalam umah sorang2 nihhh...


12.Saya akan cuba :

menjadik pendiam...buleh?

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud :

for ever n ever...apa yang related ngan aku ek?

haaaa...moga aku kekal bahagia selamanya...eceh!


14.Telefon bimbit saya :

adoyaiii aku fail la bab2 model nih...serius weiii...kalau orang tanya aku, pakai hp pe?camera brand apa?lappy brand apa?mau terpikir2 aku nak menjawab...haha

yang aku tau nokia navigator...ok?


15.Bila saya terjaga dari tidur :

tengok message dulu dari buah ati tercintaaa...haha

pastu ingat blog...bulehhh?


16.Saya paling meluat apabila :

orang pura2 baik depan aku...huh!

stupid giler!


7.Pesta/Parti adalah :

untuk aku berjimbaaaaaa...tapi tak ada lah sampai masuk club weiiiiii!

g tengok maknyah dari dalam kete pun kira pesta/parti apeee...tettttt!


18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

nemo masa aku g phuket ngan family dulu...


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

zaman2 sekolah rendahhh...hui, memang best giler la...masa tuh kawan pun semua ok2...tak reti lagik bab kutuk mengutuk nih...

yang paling lawak bila ada sorang budak laki nie ske tengok aku pakai cermin...ala, pantulan kan...giler lawak ahhh...eh din, ko pe citer hah??

pastu ada gak aku minat cikgu2...giler ah...kecik2 dah minat cikgu...pe kabau sir joe?cikgu kamarul anuar??


20.Hari ini :

lappy aku wat hal...wuaaaaa, camne aku nak berblogging secara rakus nih?


21.Malam ini saya akan :

tengok tv puas2...tengok berita...pastu tengok awan dania...eh2, awan dania malam nie ek??


22.Esok pula saya akan :

g campus kottt...pulangkan kunci hostel...Kak Dee, kalau jadik esok jom kita berjimba nak?


23.Saya betul-betul inginkan :

dean list untuk sem nie...hopefully!

lagik satu kereeee...malas nak abiskan ayat...hoho!


24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :

alamakkk, pagi nie aku tak tengok cermin lagik laaa...nak tengok cermin watpe...bukan nak g mana2 punnn...


25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :

of course la tempat beli belahhh...kan best kalau ada duwet ribu riban...haha


26.Makanan Barat atau Jepun:

2-2 aku makan...eh2, semua makanan aku telan daaaa...


27.Bilik yang terang atau gelap :

gelap kalau nak tido...terang kalau nak study...senang cakap aku memang ok jerk kalau tido bukak lampu skalipunnn...


28.Makanan segera adalah :

maggi...malam nie la nak makan...lama ngidam maggi nie...


29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

ayat tak ada la...ate aku nak bercakap ngan sape...huhu

message adooo...

kojah: eh, xbis super savers lagik ke?i ingt dah abisss...(malam tadik nyer msg)


30.Siapa yang anda mahu tag??

1) Nas di Jepun sanaaa...kan best kalau dapat fm dari jepun...hahaha
2) zack baru balik dari BTN...even dari pengetag yang sama, aku tetap nak tag ko...haha
3) nemO oOh NemO...bestnyer ko asyik makan2 sajork...
4) sazalovewan...kawen jgn lupe jemput okeyyyy
5) alamfanacinta...rajin akak nie masuk contest nuffnang...
6) sueanne...kena siap sedia untuk banje adik2...kehkehkeh



8 comments:

lily lotus said...

fuh..rajin kojah jawab soalan2 spm ni

Dee said...

jah..jom kita pi pavilion..jom2..ko sms akak eh..

kojah said...

dear lily lotus,
haha roh tgh rajin kak...lgpun ngah cuti kan...

dear Dee,
oriteee, klu jadik sy sms akak...

::NaS:: said...

hoih berpeluh beta jawab tag engko ni...setel!

fana said...

isk ko ckp aku rajen kojah?????? hehehe..alaaa, masok free je kot..bkn kena baya..;p

ok2, nanti ai buat yer..:)

[z@ck] said...

woh..aku kena tag! best gak soalan tag ko..nanti aku jawab..ngeh ngeh ngeh

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahaha..
ok3..
t i jawab!
hUu
thanxs ya!

kojah said...

dear nas,
alaa, ko dok tmpt cejuk sana xkn smpi berpeluh kot =P

dear fana,
a'ah, akak sgt rajin...dpt tix pree best kan...

dear zack,
jwb jgn xjwb yee...

dear saza,
oraittt jwb yeee...

Page number