My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, November 20, 2009

Girls day out...

Tiada apa yang lebih indah bila dapat bersama pompuan2 tercintaaaaaa...ehhhh, beza hape kuar laki pompuan, pompuan pompuan, laki laki (apakah?) kannn...

tuh la lelaki lelaki nie...jangan asyikkkkkk nak kongkong pompuan aje...hey, korang leh merambu meramba tapi bila tang pompuan, ko nak sekat2 lak ekkk...

nehi nehiiii...lagik2 bila c pompuan nih bukan main lagik setia kat ko, dengar cakap ko semua, alih2 ko tinggal dia camtuh jerkkkk...lelaki apakah iniiiiiiiii??

budussssssssssssss!!mOtip tetibe nak marah??


dah2...intro jap atas tuh...

hurmmm kalau aku keluar dengan cousin aku jerk, tempat makan adalah di kenny rogers...huhuhu aku pun tak tahu sebab ape...mayb sebab dapat makan nasik + ayam yang best kot...

nak try tempat lain yang lagik 1st class macam ala-ala tikus menyorok gitu...apakah?kang tetibe dia sebut rege seratus lapan puluh hengget mau aku ngan cousin aku terberak kat ctu gak...


cuma yang aku tak pueh ati nya bila tengok nasik dia makin sikit, ayam dia makin kecikkk...

heyyy bos kenny...i nih dah la makan banyak, u plak makin nak sikit sikit kan...harga pulak makan nak banyak banyak kan...

apa daaaaaaaaaa...



tengokkkk...kan abis i makan...hahaha

ha next month naik lagik 1kg aku nih...bagosss


aku nak amik gambar cenggini kat fitting room pun kena sound baikkkk punya...alahaiii

takpe takpe kojah...demi mu wahai blog...hiks!


6 comments:

dakgilachoc said...

hahahahah lawakla ko dik..siap sound bos kenny roger tu...wa tabik lu...hahahaha..

Pocket said...

kalau pocket makan kenny rodgers,
pocket sebuleh buleh nyer akan suruh diorang asingkan ayam n the side dishes,
sebab kang macaroni n cheese bercampur ngan baked beans tak sedap :P

ayam nyer makin kechik?
perasaan jer tuuu:D
anda yg makin besor ^^

db cooper said...

wa xnak komen ape u mkn.. wa just nak komen intro 2... kalo tau lelaki sdap2 merambu dengan pmpuan lain, then pehal pmpuan xnak wat mcm 2... jgn salahkan lelaki beb....wa pon kekadang mcm 2 jgak.... mybe wa x serius lg, eh reti plak wa nak serius2... hahaha....pape.. just chill.. ngee xmasal..

kojah said...

dear dakgilachoc,
sound kt blog aje kak...kehkehkeh

dear pocket,
owhhh bleh ek asingkn bro?nk try asingkn gak la...huhu
ye2, sy mmg makin besar...tuh yg xcukup makananan tuh...haha

dear db cooper,
owhhh, sebab tak serius ek?ehh, bukan semua golongan lelaki...sesetengh je la...jgn slh phm yee...itu utk seseorg jerk...haha

db cooper said...

nak komen intro je nie... beb.. wa rase, bkan semua lelaki mcm 2 ok.. haha

kojah said...

ye2...bkn semua...tuh actually sy tujukn pd seseorg...so jgn terasa yerk...hahahaha

Page number