My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, November 10, 2009

Menggamit rinduuuuuuuuuu!!

aritue aku dok chat true facebook ngan kawan lama masa aku sekolah duluuuuuuuuuuuuu...

serius rindu giler la...bila dok cerita ceritu hal orang lain, lagik rasa rinduuuuuuuuuu...

lagik-lagik kawan aku semua dok merata ceruk...buleh dikatakan setiap negeri adoooo...

agak2 aku sekolah apa dulu ek?heeee...

tapi part yang paling tak best bila teringat apa yang budak2 laki buat kat aku duluuuuuu...

huiii, memang sakit ati betol la...sampai mati pun aku ingat!sebab tue aku agak susah nak approve orang kat memana facebook, fs n etc...

sampai aku dulu2 anti lelaki la...seriussss...tapi dalam dok anti2 lelaki pun, ada gak berpacaran...ate nak wat camne kan, dah ada orang nak couple...hahahaha

ralit2 chatting, aku dapat tahu orang yang aku minat pun dah nak kawennn...ahakz!eee, takut plak aku kot2 ada budak2 sekolah aku yang dok baca blog aku...

helloooo, ada ke tak ek??yang pasti, aku dah ada jumpa sorang...lelaki yerk!huh, aku benciiiiiiiiiii kau!!

korang dulu bukan main dok mengata aku, ingat korang tuh ensem sangat??sempurna sangat??bajet bagussssss sangat!kalau ensem macam fizo omar tuh aku respect gak la nih muka sendiri pun ala-ala tong sampah ada hati nak ejek aku...huh, bedebah betol!ada tue sorang budak laki yang aku terjumpa kat facebook, bukan main lagikkkkkkk hitam legam!sorry ye kepada sesiapa yang itam tuh...aku bukan ape tau...dulu2 memang aku tension giler belaja kat ctu...ntah hape yang dorang ejek aku pun aku tak tahu...

takpe2, aku mintak Allah balas atas apa sahaja yang korang buat kat aku dulu...mana tahu, anak2 korang kena teruk lagi dari aku...baru fadan mukaaaaaaaaa!Allah Maha Adil beb...

menyampah betol lah...tapi satu je aku nak bagitau ibubapa kat cni...ewahhh!even korang anta anak-anta korang kat sekolah asrama penuh sekalipun tapi anak-anak korang tak leh nak belaja, BETTER sekolah kat umah saje la...tak semestinya sekolah biasa2 tak leh score...betol tak?

disebabkan segelintir lelaki2 itu, aku nekad...buat la banyak mana reunion, aku TAK KAN PERGI...buat apa nak pergi kalau ada muka-muka yang penah sakitkan ati aku suatu ketika dulu...

tapi sedih gak la...dalam masa yang sama, aku tak leh contact kengkawan pompuan aku yang lain...serius, aku rinduuuuuuuuuuuuuu kat korangggggggg!!


3 comments:

::NaS:: said...

ade la kojah.
aku kawan skolah ko dulu.takkan x kenal?


theheheheee tipu je.

aku pun dulu slalu kena ejek,waktu skolah rendah la tp.benci benci benci pat ploh kali.org slalu ejek nama aku sbb nama aku pelik.nanti aku dpt anak tamau bg nama pelik2.

eh ko x kisah ke aku ckp aku-ko?macam member pulak.hehe.sori ye kalo x suke

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang sesetengah kenangan masa sekolah dlu sangat manis bila ingat balik...tapi ada jugakkkkkkkk yang sangattttt menyakitkan hati..huhhhu

kojah said...

dear nas,
hihi terkejut aku...tuhla dorg xpikir perasaan org...main nk ejek jerk padahal diri sendiri pun ntah pape ntah...takpe2, Allah maha adil...

dear purple,
manis mmg best la kak...tp bila tringt yg menyakitkn ati, tros rasa nk bunuh2 je mamat2 tong sampah tuh!

Page number