My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, November 24, 2009

Mari2 swimming...

bila mak aku sibuk2 kata nak belajar swimming, aku pun kepochi nak join samaaaaaaa...hikhikhik


tapi mak aku dah start class dah...aku baru nak register...

eh2, excited okeyyy nak belajar swimming...mOtip??ada coach yang ensem you...muahahahahaha!!


masa aku datang nie aku hanya pandang2 orang sajork...

hurmmm selain coach ensem yang berjaya menarik perhatian aku, budak kecik nie pun berjaya menarik perhatian aku jugakkkkk...

mana taknya wei, selamba kodok budak nih g terjun dalam pool besau...memangla dia tak pandai swimming lagikk tapi keberanian itu berjaya memukau pandanganku...chewahhh ayatttt!

*just kidding ok!memang aku awal2 lagik nak blaja swimming laaa...ermm, tOmpang lalu maro =P


6 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah swimming kat na nie?? dekat seremban 2 punya pool tue ke??? best kan kat c2..hahahaha memang ensem coach kat c2.. :P

db cooper said...

kang berenang2 tengelam mcm mane??? hahaha

nURmALa mAZLan said...

ewah2
ni baru betul sambil menyelam minum air

[z@ck] said...

ak fobia main dgn air ni..
huhhu..

rasp said...

tingat time my son blajar swim dolu...
umur dia time tu baru 3 tahun...
cam budak tu laa....
selamber je dia melompat dlm pool...
kus semangat ibu dia tengok ngehehe..

kojah said...

dear zack,
awat, hang ada pengalaman ngeri ka?

dear rasp,
wahhh bagusnya anak akak...sgt2 berani...

dear nurmala,
hahahaha xla kak...menyelam sebab swimming...hihihi

dear db cooper,
sbb tuh la kena belajor...huhu

dear purple,
a'ah kt seremban 2 tue kak...mmg best sgt2...

Page number