My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, November 13, 2009

Adeh, bestnyerrrr baru bangun tido...

yahoooooooooooo!!exam dah abissssssssssss!!

baru ingat arini nak tido sampai ke petang tapi tak bulehhh...dan2 la ramai pulak yang kol arinie...eh2, malam tadik aku tido lambat tau...lambat tak lambat sangat la...ate malam2 sebelum tuh memang tak cukup tido...aku try malam tadik nak ngadap lappy lama2 pun memang tak leh dah...

hurmmm kol 6 lebih pagi aku terjaga...so aku message wish birthday abah aku...pastu bermula la panggilan2 hangit dalam hidupku...hikhikhik

kol 8lbh pagi:

abah: assalamualaikum...buat apa?
kojah: tido la...
abah: tido lagiiii??dah abis exam ke?
kojah: dahla semalam...
abah: terima kasih wish besday abah...tapi abah nak adiah...
kojah: hahahahaha yela, nanti jah bagi...
abah: ok, tuh je...bye
kojah: bye

hahahahahaha ada2 je abah aku nie...jap2, aku nak beli adiah ape ek?plizzzzzzzz suggesttttttt!tang nak beli adiah untuk laki yang aku selalu fail nih...tapi kalau nak beli untuk bf, lajuuuu jerk...apakah?muahahahaha

then kol 12tgh ari:

sis: hello, kat mana tueeeeee??
kojah: hurmmmmmmmm, hostel la...
sis: weh, tido lagik ke?dah kol bape nih?
kojah: alaaaa, baru arini nak tido puas2...
sis: ingat dah bangun dah...baru nak ajak g jalan2...sogo ke, makan2 ke...
kojah: nape tak gtau awal2???
sis: tak ingat la gtau...skang baru ingat...
kojah: ape laaaaaaa...
sis: byeeeeee, nak g jalan2 nih.
kojah: hurmmm

bestnyerrrrrrrr kalau ikot...dapat makan preeeeeee...oh yaaa, akak aku ada kt kl skang nie...malam tadik naik bas dari ganu mai kl...still cergas n aktif lagikk yerrr even bulan 12 nie dah nak kuar baby dah...hiks!

then kol 12 lbh:

cousin: hello jah...hang la pilih tiket airasia tuh...
kojah: hurmmmmmm, nantila...
cousin: weh, tido lagik ke?kol 1 dah nie...
kojah: yela yelaaaaaaaa...
cousin: suro pakngah beli tau...maybank 2u Dah xleh pakai...Dah dh block...
kojah: ok2, malam nanti jah tengok...
cousin: blablablaba *gossip hangattttttt*

ada2 je tau cousin aku nihhhhh...tapi takpe2, hal berjalan2 aku sukerrrrrrr ajeeeeeeee!next nak g mana ek??

baru sebentar tadi:

maro: hello, watpe?
kojah: hurmmmmmmmm...
maro: tido lagi ke?eeee, pemalasnyaaaaa...
kojah: mmg pemalas pun...nape?
maro: tak ada la...diam je...malam tadik balik kol bape?
kojah: dekat2 kol 12...pastu main tenet...tido lambat...
maro: main tenet?main apa?
kojah: macam2 la...tetttttt!
maro: okla...ngah rest nie...
kojah: ok, byeee
maro: bye

pemalas katanya??yolaaaaaaaaa, aku baru arini nak tido puas2 tros dikatakan pemalas...layan je la labuuuuuuuuu...


5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya dapat tidooooooooo jeles..jeles...

lily lotus said...

hihi..comel laa ur abah..happy birthday to him ;)

afiq said...

err aku da stel mid term cam dah graduate lak rasenye...muahahah

redzstylo said...

zaza, u pegi mane smlm? nape x nak join kiteorg g tgk wyg...???

kojah said...

dear purple,
mmg best kak...jom titoooooooo =P

dear lily
my abah klakar kak...btw, thanx kak =)

dear afiq,
betol2...relaxxxx jap...hihi

dear redzstylo,
i ada hal la...lalalalala

Page number