My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, November 06, 2009

Continued from Bacon beef...

Ok ok kita sambung lagikk...kalau ikot pemahaman kamus, bacon tue maksudnya babi yee...sebab tue la kawan aku was-was nak makan tuhhh...

alih2 bila tanya waiter tue dia cakap halal...tapi kawan aku nie tak caye gak la...sebab waiter tuh singh punya olanggg...

last2 kawan aku nie order gak bacon beef burger tue sebab orang nak banjeeee...kihkihkih tapi yang menjadi lagi mustahil nyer bila dia tengok kat resit tue, nama burger tuh jadik mushroom burgerrr...apakah??

hurmm restaurant tue plak sah2 memang ada tanda halal tapi maklum la halal tue hanya pada luaran sajeee kot...kalau tak, tak kannn la botol2 ara* pun adoooo...

tapiiiii ramai kottt orang2 kita makan kat restaurant tuh...kalau aku sebut nama restaurant tue pun sure korang tau punya lahhh...even table sebelah kawan aku nie pun makan burger yang sama gakkk...

so gi mana yahhh???kalau bacon beef burger tue bukan babi, nape pilih nama bacon...buat la nama lain...buat orang2 konpius kannn...

dok gitu??


6 comments:

eddie dewanaga said...

eh, tak abis-abis lagi ke confuse Kojah..??

macam ni la, kalau confused, beli burger lain, jangan beli yg ada bacon tu...

*ayu the sun* said...

akak rasa dia pilih nama tu sbb nak ikut resipi sana.. cuma dia nak keep the originality kot.
entah la.. akak rasa la..

atty's said...

huhuuh..camno jah ..kalo ko ..ko makan tak ..kalo tak was2..leh je .mkn..

kalo dah was2..jatuh haram lah pulok..
awat lah tak buh nama len ..

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahahaha..
no komen la..
tp, ikot pandangan aku la...
bek xyah makan..
bnda itu menimbulkan ragu2...
kta xtaw apa bnda sbnarnya tu..
so, xyah makan dah la..
hUu~

♥sAzALOvEwAN♥ said...

hahahaha..
no komen la..
tp, ikot pandangan aku la...
bek xyah makan..
bnda itu menimbulkan ragu2...
kta xtaw apa bnda sbnarnya tu..
so, xyah makan dah la..
hUu~

kojah said...

dear eddie,
nie sambungan citer la bro...bli burger lain?tak dok duwet la...abg eddie belanja la...wakakakakaka!!

dear ayu the sun,
buleh jadik gak kan kak...

dear atty,
betol2 kak...was2 dh jadik lain...

dear saza,
ok nnti sy nasihat kwn sy jgn mkn dh pasnie...hihi

Page number