My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, November 10, 2009

Malam tadik makan preeee...

sis: jah, malam nanti abglong ajak makan...nak tak?dia ada kat bangsar skang...

kojah: bulehhhh je...benda pree...haha

sis: teman dia makan tau...dia ada meeting kat tuttt...

kojah: mu mai sekali tak?

sis: tak, keje laaaaa...

makanan adalah super duper tak sedap even kedai makan bukan main lagik cantik...ada ke sotong goreng tepung rasa macam ubi keledek?

pastu nak dekat2 balik tue abglong aku tanya...ada tak hotel murah2 area bangsar nie?mana la jah tahu abglong oittt...tapi teros aku message kengkawan aku tanya...

kojah: r, ada tak hotel murah2 area bangsar nie?

r: zaza, bangsar tu tmpt elite. xde hotel murah2.klu nak kat area kg baru - brisdale hotel or kl international hotel...

sebab abglong aku dok hotel kat pj nun seratus lebihhh sehari...nak dok pulak dalam masa 5 hari...kopak la wei...lebih baik duwet tue banje adik ipar dia makan besh2 kan...muahahahaha


6 comments:

rasp said...

rezki jgn ditolak kan sis kan hehehe

Nem0 o0h Nem0 said...

kt bgsar mmg takde hotl murah tapi kat area kl byk la..

tu la kadg2 gie mkn,tempt jek lawa tapi makanan hampehh.. xberbaloiii

eddie dewanaga said...

Brisdale kat jalan TAR tu kan Jah..???

orang kata tempat best, tapi ada setan, antu jembalang kat sana.

cheqna said...

makan free???

behnya...

nway..salam perkenalan

Dee said...

ko ni..gi lah mkn kt ali cafe..dpn balai bomba..dkt kuarters tnb tu..situ oklah..sedap..

lg satu..try tya ymca kt brickfields tu..dorang ada hostel..kotlah dpt murah..hotel2 kt brickfields..yg 2 tu je tau..dh cek? jgn yg blakang2..kang lain cerita lak..

hotel plg dekat selain brickfields kat midvalley jelah dik oii..hehehe..

kojah said...

dear rasp,
betol2 kak...

dear nemo,
tuela, my BIL xtau jln lain...dia tau area bangsar sajork...huhu
hurm betol2...ingtkn kedai lawa rasa pn lawa la...upe2nya hampehh!

dear eddie,
klu org beriman, antu tue lari tros...haha

dear cheqna,
bab pree2 mmg best kak...btw, salam kenal gakkk =)

dear dee,
ali cafe?sedap ek kak?ok2, nnti sy try...btw, thanx tau kak sal hotel nih...

Page number