My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Wednesday, January 20, 2010

Johnny dan printer baruuuuuu...

arituh abang aku yang belanja, kali nih akak aku pulaaaaa...hurmmm yang dah keje tue leh la belanja kan...yang belum keje nih kena dibelanja...ahaks

setiap kali harus dibelanja...hahahahaha auwww, chilis!tetibe...lalalala


mana lagik kalau bukan johnny...family aku memang suka sangat2 la johnny nih...lagipun dia ala2 steamboat kan...tue yang syiokkk tuh...

eh sape yang tak penah try tuh g la tryyyy...bagi aku sedap la...tapi kalau tak dapat ikot cita rasa tekak ko, maap la yooooo...


hajatnya kitorang nak makan kat man tomyam sana tapiii macam susah pulak...lagipun si budak kecik iqbal pun ada sama...

kalau makan2 dalam area jusco, dapat pinjam stroller preeeee...


kalau g kedai makan, bukan main lagik nak banana split...padahal kat umah buleh jerk buat...antara malas ngan rajin sajork...hohoho


aisehhhh, gambar akak aku pulak tak dokkkk...

haaaaa nih aku nak habaq mai nih...kalau korang makan2 kat cini, tunjuk la j card korang...dapat 10% less...jadik la kan 10% punnnn...janji ado less...

tapi kalau tak silap aku, kalau ko amik yang set tuh kottt...kalau order2 biasa tak dapattt...


lastly untuk memudahkan aku tanpa perlu berulang alik ke kedai photostat, marilah kita membeli printer baru...

aku ada printer kat umah tapi DELL brand...ehhh, ko tak payah beli DELL tau...ink dia bapakkkk la mahal...plak tuh ko kena order ink dia kat Penang sanaaaa...nak carik kat kedai2 biasa memang tak dapat lah...

so marilah kita beralih ke Canon tanpa ragu2...lalalalala btw, thanx ye friend teman aku g low yatt...


7 comments:

Sharinginfoz said...

sedap johny........ hmm dapat printer baru ya seronok le..

Amanah Saham, OK Ke???

Jom Ajar Anak2….

rasp said...

lama tul tak pekena johnny's nie...
bila u nak blanja i sis hahahahaha

Uruchimaru @ kf said...

eh printer same lah kojah!

Dee said...

baru ingat nk ajak jah mkn johnny's..x jdlah..hahaha..alasan..

ainkhurun... said...

johhny!! Luv it!!! mmg febret aku gak!!

lily lotus said...

dah ada printer baru leh laa bukak kedai printing kat rumah..ahaiii

kojah said...

dear sharinginfoz,
hihi mmg la sonok...tapi duwet pn abisss

dear rasp,
hahahaha tunggu dpt gaji =P

dear kf,
hihihi

dear dee,
okeyh kak...jom esokkk =P

dear ainkhurun,
sedap kannnn

dear lily,
kedai printing kt hostel la kak...tp tkt lak nk bukak...kang asyik2 org dtg nk print...huhu

Page number