My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, January 24, 2010

New year, new car...

heh!bukan kereta aku laaaaaaaa...

kereta aku ntah bila nak dapat ntah...berangan sajeee la...kata berangan itu percuma...ahaks!


abanglong aku ngah isi contest apa ntah...aku pun join sama...hihihi alahhh, just isi form dia jerk...pastu dia kasik la sama ada cap, keychain or book note...

nampak tak pensil kaler tuh?aku main mintak jerkkk...hahaha tuh pun sib baik dorang bagi...kalau jenis yang berkira tuh sure tak bagi dah kan...alahhh, setakat pensil kaler tuh apa la sangat kalau nak dibandingkan dengan sebuah kereta...lalalalala


wuaaa, tak sempat aku nak merasa...arini dorang amik, sok dorang dah bawak balik ganuuuu...

takpe2, janji bekalan duwet daripada seorang kakak kepada adik sudah mencukupi...larikkkkkkkkkkk =P

terima kasih kaklong mie...muahsssss!rindu kat iqbal wehhh ;)


5 comments:

[z@ck] said...

ko plak..bila nak bawa kuar keta?
hehehe

Uruchimaru @ kf said...

toyota kan !

kojah said...

dear zack,
ntahla...ko blikan kete kat aku sebijik bila ko dok oversea nnti...

dear kf,
;)

Kyuubi_85 said...

wah, ingtkn nak tarik 1.. :D

kojah said...

kyuubi,
hahaha ko adiahkan =P

Page number