My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, January 05, 2010

Tanjung Lumpur Kuantan...

malam tuh, kol 8 ada berjanji ngan seseorang nak g makan kat tanjung lumpur...eh, tanjung lumpur memang tempat famous amos ikan bakar tauuuu...


so kalau u ols g kuantan, singgah la makan kat situ...ikan bakar dia meletops nyahhh!lagik lagik sotong goreng tepung...

eh, sotong goreng tepung kategori bakar kah?huhuhu


menanti di lobby hotel...

mai amik jangan tak mai =D


kat tanjung lumpur nih ada banyak pilihan ikan bakar...bagi aku la, ko pilih yang masuk ke dalam ckit...yang betul2 tepi laut...sebab dia ada banyak gak kedai kedai berderet tepi jalan...

yang tue dorang kata tak original...yang original yang tepi2 pantai nih...tol dok orang kuantan??


inilah yang kami pilih...

tapi kannn...kedai nih lambatttttttt gila service dia...ada la dalam 45 minute sejam kena tunggu...ke lebih eh?

dah la ko anta lambat, satu persatu plak makanan ko anta...baik ko anta semua sekaligus...tak ada la aku terliur sangat tengok makanan satu persatu...


sotong goreng tepung terbaikkkk...ikan bakar pun terbaikkk gak...

nih actually kedai ke dua yang kitorang terjah...kedai first tuh ramai sangat orang laaa...

nampak tak tomyam dalam mangkuk biru tuh??ko jangan amik ehhh...tak sedappppppppppppppppppppp!!


2 orang awal awal lagik dah bis makan, 2 orang lagik still mengunyah...hahaha

malu malu kucing ke nyah?larikkkkkkkkkkkkss!


tuh ha lagik sorang dok kopek lala...makan tanpa was was...hahahaha

lagi 2 orang...lu pikir la sendiri...lalalalala


dah kenyang makan, kitorang g terjah teluk cempedak...

apa yang best kat teluk cempedak ek?aku pun tak tahuuu...pelik gak aku ramai2 orang nih...

yang aku nampak pun ada orang pakai topeng macam kat bukit bintang tueeee...ala, dia pakai topeng buat2 keras tue padahal orang sejati...hahahaha


berpusu pusu orang even masa nih dah lewat malam...tapi aku still tak paham nape orang ramai sangat kat sini...

nape hek?apa lagik yang best selain orang patung tuuuu??

*terima kasih banyak banyak si pembelanja!~


6 comments:

nURmALa mAZLan said...

promote kojah..
hehehe~ tp mmg nampak macam bestt!!! ikan dia nampak segar

iena said...

thanks for sharing.. next trip gi kuantan nak singgah la

JIVEBUMZ said...

sedapnya lala tuuu

terliur akak tau!
akak blom pakai lagi berukband tu hehe

★ Nu♥ℜul ★ said...

mak oii , nmpk sedapnyer lala tu ..

sueanne said...

dulu, pernah skali g teluk cmpedak tue..tpi petang la..mlm2x pun gak ehh kat situ..pelik gak tue..

kojah said...

dear nurmala,
promote tak berbayar kak...hiks

dear iena,
welcome =)

dear jivebumz,
mmg sedap sgt2 kak cuma tomyam dia yg xsedappp!

dear nurul,
mmg sedap dik...ajak mak g kuantan yerk...ngee

dear sueanne,
tuh la kak...lewat mlm pn ramai...sy pun termsk dalam ramai2 tuh...haha

Page number