My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, January 04, 2010

Pulau Pangkor part 5...

pagi pagi ahad tuh, aku ngan cousin aku bangun lambat gilerrr...hahahaha dahla bangun lambat, nak pegi shopping lagikkk...adoyaiii...

ko tahu la aku nih...konon kononya nk survey2 dulu...alih2 haaa amikkk terkocoh kocoh nak cepat...aku plan nya before balik tue baru la nak beli baju untuk family aku semua...yela, kalau bangun kol 7 memang lah sempattt...

nih dah la bangun lambat...terkedek kedek nak siap lagikkk...dah la check out kol 12, so memang jadik hantu singa la aku pagi tuh...hahahaha


dah shopping segala, makan pun kena cepatttt...takut plak dorang yang kena tunggu kitorang...tapi memang kena tunggu punnn...hikhikhik

hurm udang tuh memang rasa fresh betul lah...sedapppp!


dah siap check out segala, masa untuk pulangggg...kali nih jerk tak dok gambar menunggu kat lobby...ate kitorang yang paling lombab bersiap!


sampai sampai jetty, umaikkkkkkk...ramainya oranggggggg!!dah la semua orang berpusu pusu berdiri...yang potong line pun adoooo...


sabar je lahhh...bagi aku lah, patut sediakan kerusi banyak banyak...pastu duduk kat kerusi ikot turn...macam aku jumpa kat mana yerk...kat sabah kottt...dorang duduk atas kerusi ikot turn memasing...baru tak penat berdiri...

kalau laaa...kalau apa hek?kalau la aku ada anak, sure aku dah mintak excuse dari beratur...hahahaha over noks!


angin laut yang besttttt...eh ada ke angin laut yang tak besh? =P


owhhh tempat buat kapal...harusss dalam air jugak kah?

hurmmm teringin aku nak naik cruise yang mahal mahal tuh...bila la agaknya yerk...dalam mimpi je la kotttt...


teringat kan kamuuuu...opsss!tapi tak suka shopping ngan kamuuu...mencikkkkkk!hahahaha

ehh lelaki memang tak tahan pompuan shopping ehh??alaaa adat la pompuan bershopping kannn...kata ada 9 nafsu...lalalala


nie je la yang ku cari cari di pangkor...

tapi nyesal la pulak aku beli ckit jerk...family aku saje dah bantai bape packet dah...


againnnn, terima kasih banyak banyak lemOn paklong n maklOng ku...ada rezeki, kita berjalan jalan lagik...mOtip?hukhukhuk

akhir sekali sebagai penutup entry, nah aksi tembam cik photographer...


5 comments:

JIVEBUMZ said...

amboi sakan korang g dating kat pangkor yer

sesekali g pangkor best kan? walaupon ramai org nak kene beratur menunggu feri datang..

srikandiFIRDAUS said...

jelesh gila..
merata tmpt akk pg...
hehehe...

kojah said...

dear jivebumz,
best mmg best kak tp klu org ajk g kali takmo la...tapiii klu pree nak ajeee...haha

dear srikandi,
xda la merata dik...br ckit2 jerk...huhu

ChiLaBaey's said...

Lama tak ke sana, dulu2 masa belajar UiTM Manjung rajinlah ke sana melepak dengan kawan2.... Banyak perubahan sebenarnye kat sana... lagi2 kat area Lumut.... :)

kojah said...

owh banyak perubahan ek bro?sy last g pn masa kecik2 dulu...mmg xingt langsung la pe yg ada kt sana...huhu

Page number