My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Tuesday, August 04, 2009

Hostel ku...

disnap masa aku mula2 menjejakkan kaki ke hostel untuk sem ini...

loker - good

katil - good even double deker...aku dok bawah...hihihi

meja study - good

tapiiiiiiiiiiiiii


view luar tingkap yang nOt godddddddddddddd!!

ngan bunyik hanj***...nak semayang pun susah...ngan bunyi org renovate umah...ngan sampah sarap...ngan nyamukkkkk...

tapi bersyukur lah kamu seadanya...=)



13 comments:

qyla said...

dalam hostel cantik.

skali tengok kt lua..

hampehhh...hhihihiih

;)

eddie dewanaga said...

it wasn't so bad, jah...

masviona said...

dlm dah cantik dah kat luar...huhuhuhu
patutnya phk managmnt kena phm bila time lepas penat study nak gak student nih rilekskan otak pandang luar tingkpa tgk view cipataan tuhan yg cantik tuh kan...huhuhuhu baru leh amik feel nak smbg study balik kan btol tak kojah kan....hiksss

Dee said...

ko dpt belah blakang ke tu kojah..

Shafie said...

waduh2..
dlm seindah2 nye..
tp lua..kabommm..hehe..

JIVEBUMZ said...

tengok dalam cantik tapi luar.. masyaallah.. sabar jela eh yg penting belaja rajin2 tau!

arnirina said...

iye betol tu..besyukurla dengan apa yg ade..

niesaHM said...

kojah sem ni sem bape dah ?

[z@ck] said...

hahaha..
dun judge the book by its cover..
seswai noks~

CoOkiE MoNSter said...

mak aiiiii....dalam punyela cantek..kat luaaaarrrrr ayoyooooo... manyak buruk itu kwasan.

papehal pon, redha jela ye..

kojah said...

dear gyla,
xdpt nak kembangkan otak langsung...

dear eddie,
veryyyy bad la...huhu

dear btol sgt2 kak...tapi nasib sy tak baik...bilik depan view best la...sy dpt bilik blkg...

dear dee,
a'ah kak...blah blkg...

dear shafie,
hehe

dear jivebumz,
ok tQ kak...

dear arnirina,
baik kak =)

dear niesaHM,
ha, nape nak comment kt blog kamu tak boleh???

dear zack,
sesuaiii sgt2 dear...

dear cookie,
mmg dah pasrah dah...huhu

niesaHM said...

ha tak boleh ?? nape pulak tak boleh.
rasa takde tukar setting ape pon.
nanti kite check balik. thanks inform !

kojah said...

ntah, dia tak kuar verification word tuh...

Page number