My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, August 13, 2009

Kasut pink vs pasar malam...

clap clap...dah pandai aku tangkap gambar curikkk =P

tapi tak ada lah untuk memalukan sesiapa...eh2, tak baekkk tau u ols kalau amik gambar2 curik untuk memalukan seseorang then taruk kat blog...cube pikir kalau orang lain wat cenggitu gak kat kita??maksud saya kalau amik gambar curik orang yang kita kenal tak peee...nie g amik gambau orang2 yang kita langsung tak kenal...think of it!~

peringatan untuk aku jugakkk...hihihi


last week ada akak nie ajak aku g pasar malam...eh2, sebenarnya aku memang plan nak jumpa dia punnn...sebab aku nak passkan barang to to rahsia...hihihi

btw, thanx kak bawak g pasar malam...sukeeeeeee dan terima kasih jugeee tolong pass kan barang...

eh2, tang makanan harus la suke =P



6 comments:

khaLifah feDi said...

oh kak dee kn..!!!

opss iklan sebentar utk kamu boleh?

jom buat duit dgn chat aje..

sila klik sini:-

http://www.myspacetunai.com/khalifahfedi

lily lotus said...

pasar malam mana ni..haha..sebok gak nak tanya!

atty's said...

hari ni pun nak g psar malam..yuk..kojah.

kojah said...

dear kf,
yup, kak Dee...buat duwett?ohhh saya tak ada masa la bro...sowwyy

dear lily lotus,
kat pantai dalam kak...hihi

dear atty,
akak g pasar malam mana?

Dee said...

sempat ko snap pic akak dari blakang eh?

kojah said...

harusss la sempat kak...kata blogger kan...hihi btw, thanx so much kak...nnti sy bnje minam2 k...

Page number