My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, August 16, 2009

Dream hOlidayyyyy =)

kertas nie aku dapat kat sabah arituhhh...


parasailing - done

banana boat - done

hurm, aku nak try fly fish lak nanti...takpun yang tak libatkan laut, aku nak try bungee jump, tak pun water rafting...wahhhhhhhh, bestttt!!

eh2, tapi kalau ngan kengkawan je kot aku dapat try benda2 alah nie...parents aku tak bagi permission la...tapi of course yang aku naik parasailing kat pulau manukan tuh aku bgtau parents aku...tapi pas naik baru gtau la...uhuks!

kojah: aritu kat Sabah jah naik parasailing...
abah: padanla duwet tak cukup...

mom: ishhh, bahaya la tue...

kojah: hihi tak bahaya la...dia ada life jacket semua2 tue...lgpn jah kan ada lagi skang nie...




5 comments:

Shafie said...

da naik baru bgtau? sgt klaka ok..haipp :P

jom3 holiday =ppp

Zarpeno said...

weih..flyfish tu agak2 mlayang dk

UnGu VioLet said...

holiday mmg sentiasa best kan..

salam kenal.. salam ziarah..

eddie dewanaga said...

piat je telinga kojah tu makcik... degil betul cakap org takmo dengar.

[z@ck] said...

org2 tua sll risau klu kita nak try smething yg wild..
besa la 2..
tndanya concern n syg..
=)

Page number