My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Monday, August 31, 2009

A girl and a bOy frOm Iran =)

owhhh on left and right side to mine are my classmates...

The girl baru 23 years old but already married...

The guy tuh plak aku tak pernah tanya kabar berita lagik...hihihi

hurm, pucat tak muka aku??bulan2 pose nih aku malas nak makeup marrrrrr...

eh2, SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 52...tiap kali merdeka, tiap kali tuh la aku ingat mak aku...sebab mak aku lahir tahun merdeka...

* merdeka bagi aku bila aku habis final examination bagi setiap sem...woohooooo!!~


4 comments:

*ayu* said...

hehehe... salam merdeka kojah..
:P

ak_mal08 said...

xyah make up...dh sgt cantek dh:)

Shafie said...

merdeka!..

tu r..sure ade sejarah gak kn ..

best tu kalau merdeka hbs exm..hehe

kojah said...

dear ayu,
muah2...

dear ak_mal,
eh2, ada blog ke???

dear shafie,
exam yg menyerabutkan...

Page number