My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Friday, August 14, 2009

Dibelanja pizza...

redz: tomorrow i will treat all of my classmate to pizza hut...

yabedabeduuuuuuuuuu!!best best...

harusss la happy noks...orang nak belanja pizza kan...

eh2, awat la aku pakai baju kurung tuh?sesuatu ok...lalalala tapi tak ada la aku pakai baju kurung sebab seluar2 aku tak berbasuh weiii...tak agak2 la tuhhh...=P

belakang ai tuh pemalu orangnya tau...hihihi hye fadhila, u read my blog?


orang yang nak belanja tak lain tak bukan bakal millionnaire to be...amin

dia nie join public mutual tuh...means belajar sambil wat business weiii...ala, public mutual yang ada kakred ngan kakceera dok promote tuhhh...so kiranya nie kroni2 dorg gak la...uhuks!

kelasssssss ko redz...siap bagi reward hp like his using lagi kat kitorg bagi sesape yang leh invest 100k to public mutual...hurm, bukanla kitorg yang invest ye...maknanya kalau aku boleh bawak orang yang leh invest 100k kat dia, aku boleh dapat hp sebijik sejebon sama ngan apa yang dia pakai tuh...

best dok?so ada sesape mau invest??hehehehe



9 kotak pizza wei...tapi aku sempat ngapp 3 ketul sajork...apakah??bunyik macam nak ngapp sepuluh ketul jerrr...muahahahaha


air pun adoooooo...tak kan pizza je kan...mau tercekik2 anak tekak aku...

tapi lagikk best kalau we ols makan kat pizza hut kan kan kan?leh aku order chicken wing tak pun garlic bread tak pun spageti...hahahahahaha


makan semuaaaaaa...slup sluppppp

selain aku jadi photographer, zati pun jadik photographer gak...bagussss noks


aku bukannya nak focus tang muka dia sangat...aku nak focus tang pewot sebenarnya...muahahaha ampunnn Man...lagipun ko yang suro kan =P

Man: kojah, amik pix perot aku masuk blog ko...

kojah: hah?bulehhhhhhhh!


harus makan secara lajuuuuuu...

laju2 pun aku sempat ngap 3 ketol je...huhuhuhu

owhhh, ada gak classmate ktorg yang tak dapat join...hanie + alin + shira...lagi cpe yek?


thanx so much Redz...

amboiii ko Baba kat belakang tuh...laju je ko dok kat meja pizza ek...tau lah ko nak ngappp banyak2...


hahahaha kadang2 lawak gak aku ngan mamat nih...kadang2 aku rasa cam nak bagi penyepak je...lalalalala

tapi dia memang seorang yang lawak + senget =P


alhamdulillah, masing2 dah kenyang...harusssss la licin ko...

tapi ko agak2 sape juara makan?tueeeeeeee yang dok kat meja pizza tuhhhhhhhhh...hahahahahaha


pastu ada la lebih2 air ngan sos ...

redz tanya sape yang mau bawak balik?laju je aku cakap aku nakkkkkkk...hahahaha benda free baik aku amik kan...

tapi pastu aku g library...ada la sorang brother library nie...

bro: ai, sos pun ada gak ke?
kojah: *terdiam*

menyampahhhhhhhh aku!ohhh ada banyak cerita pasal brother nie...nanti aku story mory k...

tata...epi weekend u olssssssss =)



4 comments:

lily lotus said...

murah rezeki...huhuhu

qyla said...

sebenarnya brother tu nak pizza la tuh..

die buat-buat tegur cakap sos!

kesian man ..aku igt ko nk snap pic face dia..upanya perot dia!1ahahahahhaa

happening glew makan pizzaa!!bestttt

Liquid said...

uhu nak jugak itu pizza..!!

Shafie said...

pizza tu nmpk sedap..nk jgk oh..huu

Page number