My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Thursday, August 20, 2009

Umah bujang...

umah bujang sapeeeeeee la nie...hukhukhuk


tapi yang nie lagi better la than last year...hoho ok pun bukan sebab umah tapi sebab toilet je punggg...

ishhh, lupe lak aku nak curik2 tangkap wajah toilet dorg...aiseymannnn!

tapi kan kan kan...umah lelaki mesti simple yang buleh kan...kalau umah pompuan, haaaaaaaaaa!!segala mak nenek nak bawak ha...tak cukup dari barang2 kecik, sampai la barang2 sebesar alam...hahahahaha

nape ye??adakah itu dikategorikan sebagai tahap kebersihan seseorang??

wewewewewe =P

-----------------------------------------------------------------------------------------

*FACEBOOK AKU DAH DELETE!~harap maklum yeee...

fara azida: fb ko dah tade eh?
kojah: sape nie?
fara azida: fara la.
kojah: ko orang 1st yang tny.tak ada dah.aku dah malas.hoho

sebab aku malas ke sebenarnya??ops, biarlah rahsiaaaaaaaaaaaaaaa =P



6 comments:

atty's said...

loh napa delete..baru nak add..

MuMMy 2 Haqq said...

lrh..FB pon da delete..jgn delete blog pulah pasni dah..

nURmALa mAZLan said...

lor....naper delete dik..adus!!

khaLifah feDi said...

blog jgn delete taw..

Dee said...

ko jgn delete blog kojah..huhuhu

kojah said...

dear aty,
tak terlyn kak...hoho

dear mummy 2 haqq,
baek kak...br plan nk delete blog...huhu tapi tak kot...

dear nurmala,
malas la kak...kita beramas mesra kat blog la ye kak...

dear kf,
baekkk bro...

dear dee,
ok kak...hihi

Page number