My birThDaY...

Lilypie Next Birthday Ticker

Google

Google
 

Sunday, August 30, 2009

Tag apakah ini??

Tagged by Chilabaeys!!thanx bro~

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda...

hahahaha award apakah ini??eh2, ada orang shi shi pulak??

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini.

- Caring pasal parents dia...
- Rajin masak & rajin tolong2 bini...respect la tgk keadaan peti ais umah dia...
- Baru je aku masuk contest dia...tp aku tak menang =(
- Penah mengerjakan umrah suatu ketika dulu...
- Gila camera...
- Ada anak buah dok kat indon...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri.

- Aku tak sukak dikongkong...lagik2 dikongkong ngan bf...oh lemasnyaaaaaa...can't go!
- Suka berjalan2 keliling duniaaaaaaa...wah, dunia katanya...hahahaha
- Suka tgk kemas2...cam serabut je pale otak aku nih bila tgk sepah2...
- Addicted with blog blog blog...blog pun tak terlayan nak ada fb pulak kah?
- Suka shopping...owhhh bestnya klu aku kaya raya kan...muahahahahaha
- Kadang2 agak pelupe...dah tua ke aku nih?
- Disebabkan aku suka berjalan2, aku nie senang ingat arah jalan...contohnya, mak aku nak g servis kereta kat senawang nun...even baru skali aku g n 2 taun lps aku g tapi aku totappp ingt jalan2 dia...bagus tak otak aku?hahahahaha
- Aku suka berkawan tapi kalau skali dorang wat taik ngan aku, memang confirm aku wat taik ngan dorg balik =P
- Ohhh baru skali aku penah keje...jadik waitress...huhu

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka

- http://deekuntum.blogspot.com/=> kebetulan g sabah sama2 bulan 7 baru2 nie...mimi yang comel...eh2, kak Dee yang comel =P
- http://bumisangnaga.blogspot.com/ => suka baca part senandung raja naga...tunjuk la ur pix bro...tak kan saving kottt =P
- http://myrillys.com/ => klakar bila baca tang abg & hero kecik...
- http://tuanuruchimaru.blogspot.com/ => satu page satu entry je ek bro?kadang2 aku nak tgk gak entry yang lepas2, tapi malas nak click2 tang lain...huhu
- http://mypreciouseezmo.blogspot.com/ => baru balik dari honeymoon to pulau redang...oh besttt nyer...
- http://arnirina.blogspot.com/ => bibik camne kak?ok?hihihi seorg wanita bekerjaya...
- http://ayuthesun.blogspot.com/ => akak yang sangat2 friendly...1st tyme kitorg jumpa masa ktorg menang contest madagascar dari redmummy...
- http://zacksygfaiz.blogspot.com/ => aku suker home sweet home dia...
- http://attyfir.blogspot.com/ => ibu muda da vass...
- http://purplelicious-love.blogspot.com/ => wahhh, tentang 2 hati...nah kak, sy tag akak balik...hehe

Soalan-soalan tambahan:

5. Nama timangan – Jah (family members), Aza @ kojah (friends), kojah (rakan2 bloggers)..

6. Anda seorang yang? – emosional kot...

7. Insan yang teristimewa? – Family n tettttt =P

8. Lagu kesukaan? - semua lagu aku layann...zassssss!~

9. Makanan kesukaan? – keoy teow kungfu @ cantonese...

10. Sikap yang membuat anda stress? – marah...

11. Warna kegemaran anda? – of course la finkkk...

12. Benda mesti ada dalam beg? – hp - camera - purse - makeup - minyk cap kapak (if travel)

13. Kali terakhir anda menangis? - masa excident baru2 nie...hampir2 menangis pulak masa assignment aku ilang...wuaaaaaaaaaaa!!



7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

apakah benar seperti apa yang ku nampak..namaku telah tercalon dalam list..heheehehehhe ok nnti akak buat yer...

khaLifah feDi said...

emm kamo ni rajen betul wat tag erkk kojah !!!

eddie dewanaga said...

Jah... seriously, during Ramadan ni, memang takde masa nak update kecuali Senandung the series... itupun sebab 'janji' pada kawan2, kalau tak... huhuhu.

Gambar gua semua kat FB, pegilah tengok kat sana.

search : Eddie Dewanaga.


*tu la... sapa suruh terminate account kat FB tu.

Shafie said...

oh tag award..
tahniah..hehe..

kojah said...

dear purple,
wat ye kakkk...

dear kf,
hahaha sy layan je...

dear shafie,
tQ...huhu

lily lotus said...

huhu..terkena sudah!

kojah said...

hihi buat ye kak...=)

Page number